• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2019

18:01

JOKIĆU, UGLEDAJ SE NA BJELICU! Srbinu iz Sakramenta preča reprezentacija od NBA lige!

Košarka

JOKIĆU, UGLEDAJ SE NA BJELICU! Srbinu iz Sakramenta preča reprezentacija od NBA lige!

Podeli vest

Košarkaš Sakramento Kingsa Nemanja Bjelica izjavio je da jedva čeka da zaigra za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini istakavši da mu je državni tim na prvom mestu

Košarkaš Kingsa, za razliku od sunarodnika iz Denver Nagetsa Nikole Jokića, nema dilemu da će na leto biti sa saigračima na Mundobasketu.

- Poseban je osećaj igrati za reprezentaciju Srbije. To ne može da se poredi sa NBA i Evroligom. Istina je da je reč o istom sportu, ali neverovatan osećaj ponosa je ono što je specifično kada se igra za državni tim - izjavio je Bjelica za sajt Kingsa.

(VIDEO) KRAH JOKIĆA I KINGSA, BOBI SE RAZGOROPADIO! "Rampa" za Nikolu u Teksasu, stali Bogdan i Bjelica, nova trojka Marjanovića!

Bjelica bi se nastupom na Mundobasketu vratio u reprezentaciju Srbije posle trogodišnjeg odsustva, jer je bio primoran da zbog povrede propusti Olimpijske igre 2016. i godinu dana kasnije odigrano Evropsko prvenstvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 5 godina

Jokic je jedna teska govnara ( kod njega nema ni mrvica patriotizma i osecanja za Srbiju ) on sigurno nece pristati da igra za Srbiju. Njemu su vazniji dolari od reprezentacije Srbije i nasih navijaca Srba . Vreme je da se nasa naivna kosarkaska publika opameti i tog govnara otkaci za sva vremena . Jos davno sam pisao o toma kakvo je govno taj jokic.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija