• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2019

20:22

DARUŠAFAKA PONOVO KOBNA PO RADONJIĆA! Sunovrat Bajerna u Turskoj za kraj snova o plej-ofu

Košarka

DARUŠAFAKA PONOVO KOBNA PO RADONJIĆA! Sunovrat Bajerna u Turskoj za kraj snova o plej-ofu

Podeli vest

Košarkaši minhenskog Bajerna poraženi su na gostovanju Darušafaki 92:87 u 29. kolu Evrolige i praktično sebi zapečatili sudbinu kada je reč o plasmanu u plej-of ovog takmičenja

Ponovo je turski tim bio koban po trenera Bavaraca Dejana Radonjića, koji je u sezoni 2016/2017 upravo zahvaljujući porazima od Darušafake propustio priliku da odvede Crvenu zvezdu u četvrtfinale.

Da zla kob bude veća, Bajern je krenuo silovito i već na kraju prve četvrtine imao 13 poena prednosti, koji su se do poluvremena spustili na svega plus šest.

Uvodni trenuci drugog poluvremena protekli su u dominaciji gostiju iz Minhena, koji su i u završnih 10 minuta ušli sa prednošću.

 

 

Ipak, ključni trenuci meča su bili ispušteni za Radonjićev tim, koji se držao u završnim minutima samo zahvaljujući raspoloženom Peteri Koponenu, strelcu 23 poena za Bajern.

Osim Koponena u poraženom timu raspoložen je bio i Nihad Đedović sa 20 poena, a od ostalih igrača jedino je Stefan Jović bio dvocifren sa 10.

Kod pobednika, kome ova pobeda nije donela čak ni pomak sa začelja, dominirao je Toni Daglas sa 26 poena, kao i Džeremi Evans sa 20.

Nešto ranije u ruskom derbiju košarkaši CSKA su bili bolji na gostovanju Himkiju slaveći sa 80:72 u meču koji nije imao veliki značaj za "armejce" budući da je Fenerbahče dan ranije osigurao prvo mesto u regularnom delu.

 

EVROLIGA

29. kolo

Četvrtak
Panatinaikos - Real M. 73:74
Makabi - G. Kanarija 90:55
Armani - Fenerbahče 90:104
Barselona - Budućnost 21.00

Petak
Himki - CSKA 72:80
Darušafaka - Bajern 92:87
Baskonija - Efes 20.30
Olimpijakos - Žalgiris 20.30

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija