• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2019

08:01

(VIDEO) JOKIĆ KRVARIO, BLISTAO, DIVLJAO, pa tri minuta pre kraja OSTAVIO EKIPU NA CEDILU!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆ KRVARIO, BLISTAO, DIVLJAO, pa tri minuta pre kraja OSTAVIO EKIPU NA CEDILU!

Podeli vest

Nikola Jokić briljirao, pa ostavio tim na cedilu! Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su treći poraz u poslednjih pet utakmica, a bolji od njih u Koloradu bili su Vašington Vizardsi 95:90

Nikola Jokić pružio je još jednu sjajnu partiju, pre nego što je pre vremena napustio igru. Srpski centar je na parketu proveo nešto više od 30 minuta, ubacio 23 poena, a tome je dodao i 14 skokova, 4 asistencije i dve ukradene lopte. 

Ali, tri minuta pre kraja ostavio je tiom na cedilu, jer je isključen zbog protesta kod sudija.

Jokić je izjednačio rezultat na 88:88, ali ga je Braun zakačio, Nikola se pobunio i dobio tehničku, potom i isključenje. Vizardsi su to iskoristili, otišlči na  92:88 i na kraju trijumfovali.

Inače, srpski centar je pred kraj prve deonice dobio po nosu, jer ga je Bobi Portis žestoko udario i izbacio iz igre praktično celu četvrtinu. Mogo toga se nakupilo tokom meča, pa je Nikola na kraju eksplodirao.

Pored Jokića, Pol Milsap je upisao 13 poena i 16 skokova, Džamal Marej sa 12 poena i Vil Barton sa 11. U redovima Vizardsa, 24 poena imao je Troj Braun junior, 20 i 14 skokova dodao je Tomas Brajant.

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su San Antonio Sparse na gostovanju sa 113:106.

Bogdan Bogdanović je sa klupe sa 32 minuta upisao 15 poena (4/11 iz igre), 3 skoka i 5 asistencija, a Nemanja Bjelica je kao starter zabeležio 10 poena  i 6 uhvaćenih lopti za 26 minuta, dok je Hild bio najefikasniji sa 26 poena. 

Kingsi su prvi put u istoriji pobedili Sparse u sve četiri utakmice u sezoni, veliku zaslugu ima Bogdanović koji je serijom 7:0 pokrenuo svoj tim u trećoj četvrtini. Sparsi su na minut i po do kraja imali poen prednosti 106:105, ali je onda usledila nova serija Kingsa 8:0, koju su predvodili Barns i Foks i doneli svom timu trijumf.

 

Za Spurse je 27 poena i 18 skokova imao Lamarkus Oldridž, 18 je ubacio Rudi Gej, a 16 Demar Derozan. Spursi ostaju na osmom mestu Zapada sa 44-33, obezbedili plej-of, dok su Kingsi deveti sa 38-39.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 5 godina

Koga je još briga šta Jokić radi u NBA. On tamo igra samo i isključivo za sebe. Njega Srbija ne interesuje pa mislim da ni Srbiju ne treba da interesuju njegove igre.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija