• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2019

09:28

(VIDEO) FRKA U DENVERU! JOKIĆEVA BRAĆA VAN SEBE od besa, OBEZBEĐENJE ih razdvajalo od igrača Vizardsa!

Košarka

(VIDEO) FRKA U DENVERU! JOKIĆEVA BRAĆA VAN SEBE od besa, OBEZBEĐENJE ih razdvajalo od igrača Vizardsa!

Podeli vest

Bobi Portis je u pokušaju da završi akciju nokautirao našeg Nikolu Jokića, udario ga po nosu, pa je zbog krvarenja ovaj morao da napusti igru

Portis se posle utakmice pravdao, da nije želeo namerno da ga povredi. U centru pažnje pored njih dvojice bila su i Nikolina braća.

Nezadovoljni Portisovim ponašanjem imali su šta da mu kažu. Došlo je do verbalnog obračuna, ali su se igrači Vašingtona samo smeeškali. 

Sva sreća pa ih je razdvajalo obezbeđenje, inače bi došlo do žestokog pesničenja. Nikola je inače stigao do dabl-dabl, iako je meč ranije završio jer je urlao na sudije pa je zaradio usključenje, a Denver je poražen sa 95:90.

(VIDEO/FOTO) RAZBILI MU NOS! Srpski centar dobio strašan udarac, krv liptala na sve strane!

(VIDEO) JOKIĆ KRVARIO, BLISTAO, DIVLJAO, pa tri minuta pre kraja OSTAVIO EKIPU NA CEDILU!

(VIDEO) HTEO DA ZGROMI SUDIJU! Evo zbog čeka je Nikola morao ranije da završi meč!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
josif

pre 5 godina

Kakve seljacine!Da nije ovog Jokica oni ameriku bi gledali na TV,ali su otisli tamo da pokazu kakvi su seljoberi!

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija