• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2019

13:09

BUCKO KOJI USREĆUJE SVE! Slavni trener savršeno opisao Jokića!

Košarka

BUCKO KOJI USREĆUJE SVE! Slavni trener savršeno opisao Jokića!

Podeli vest

Nikola Jokić je sa 20 poena razbio San Antonio Sparse, a trener ovog tima Greg Popović ga je nahvalio. On je dao možda i najbolju definiciju našeg asa i njegovih partija u NBA ligi

- On ume da mi izmami osmeh. Zabavlja se na terenu, izgleda netipično i kao da mu nije mesto tu gde jeste. Izgleda kao visoki debeljuca – nema pravu definiciju mišića, nije neki atleta, ne trči sprinteve dužinom terena... To mu se može jer je veoma vešt, pametan i potpuno nesebičan. Kada sve to saberete on je jednostavno fantastičan saigrač. A, pored svega toga, on veoma često pronalazi ljude na terenu i time ih čini srećnim - rekao je Popović.

(VIDEO) OVAKO JE JOKIĆ PLESAO! Ludi koš jednom rukom i dodavanja iz snova!

Iskusni stručnjak je pogodio pravo u metu. Jokić možda ne izgleda moćno kao Lebron Džejms, ne trči brzo kao Vestbruk, ne zakucava kao Grifin, ali je igrama stao rame uz rame sa najvećim zvezdama NBA lige.

Protiv "mamuza" je na terenu radio sve, a "Ludi Srbin" to vidi. Možda jednog dana budu sarađivali zajedno, a to bi bio spektakl.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija