• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2019

21:56

(VIDEO) SLUKAS BRŽI OD ZVUKA SIRENE! Fener u poslednjim sekundama do pobede protiv Makabija

Košarka

(VIDEO) SLUKAS BRŽI OD ZVUKA SIRENE! Fener u poslednjim sekundama do pobede protiv Makabija

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea trijumfalno su završili regularni deo Evrolige pošto su na domaćem terenu stigli do pobede protiv Makabija iz Tel Aviva 78:75 zahvaljujući trojci Kostasa Slukasa u poslednjim sekundama meča

Bio je ovo meč bez takmičarskog značaja za oba tima, pošto je Fenerbahče već ranije obezbedio prvo mesto, dok je Makabi uoči ovog kola ostao bez šanse da se plasira u četvrfinale.

Izraelci su nešto bolje ušli u meč, ali je Fener ubzro ušao u seriju koja je išla do 7:0, ali se zaustavila do kraja prve četvrtine. 

U drugoj su održavali prednost, ali je Makabi od treće deonice dodao gas i preuzeo vođstvo, koje je u jednom trenutku iznosilo i plus 10.

Ipak, Fener je u poslednjoj deonici dodao gas pa se ušlo u neizvesnu završnicu koja je pripala lideru zahvaljujući majstoriji Slukasa. Upravo je Grk sa 22 poena bio najefikasniji kod domaćih, a dvocifreni su bili i Luidži Datome sa 17 i Marko Gudurić sa 13 poena.

 

 

Kod Makabija je dominirao Tarik Blek sa 23 poena.

Utešnu pobedu zabeležili su košarkaši Bajerna koji su ostvarili trijumf na domaćem terenu protiv Gran Kanarije 84:77. Nemački tim je do pobede predvodio je Derik Vilijams sa 20, a dobar je bio i srpski košarkaš Vladimir Lučić sa 13 poena uz 5/6 za dva.

Olimpijakos je lagano izašao na kraj protiv Darušafake u dvorani "Mira i prijateljstva" pobedivši sa 99:74. Najefikasniji u timu iz Pireja bio je Brajant Veber sa 26 poena, dok je još jednu dobru partiju zabeležio srpski centar Nikola Milutinov ubacivši 18 poena.

EVROLIGA

30.kolo

Četvrtak

CSKA - Baskonija 82:78
Efes - Armani 101:95
Panatinaikos - Budućnost 87:67
Real Madrid - Žalgiris 86:93

Petak

Fenerbahče - Makabi 78:75
Bajern - Gran Kanarija 84:77
Olimpijakos - Darušafaka 99:74
Barselona - Himki 21.00

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija