• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2019

11:02

NEVEROVATNO! Ovo su brojke koje pokazuju koliko je JOKIĆ MOĆAN!

Košarka

NEVEROVATNO! Ovo su brojke koje pokazuju koliko je JOKIĆ MOĆAN!

Podeli vest

Nikola Jokić je fantastičan! Statistika često jeste kao bikini, često zna mnogo toga da sakrije, ali brojke našeg centra govore sve same za sebe!

On je do sada u najkvalitetnijoj košarkoj ligi na svetu ostvario učinak od 4,975 poena, 2,927 skokova i 1,582 asistencija.

Ovakav skor u prve četiri sezone u NBA ligi ostvarili su samo još legendarni košarkaši Leri Bird i Oskar Robertson.

(VIDEO) BOBIJEV ŠOU! Srbin iskoristio šansu, dominirao pod košem, ali je sa trojke "slomio" tablu

Interesantno je da je ovakav poduhvat Jokić ostvario za daleko manje minuta provedenih od pomenute dvojice. Centar iz Sombora je na parketima u NBA do sada proveo 8,665 minuta. Primera radi za isti vremenski period Robertson je igrao 13,615, a Bird 12,099 minuta.

Naredni meč Denver igra protiv Protlanda a velike su šanse da Srbin ovaj meč preskoči kako bi bio spreman za početak plej-ofa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija