• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2019

13:16

KALINIĆA NIKO IZ ZVEZDE NIJE ZVAO, ALI JESTE JEDAN PARTIZANOVAC! Evo ko mu je poručio: Druže, drži se!

Košarka

KALINIĆA NIKO IZ ZVEZDE NIJE ZVAO, ALI JESTE JEDAN PARTIZANOVAC! Evo ko mu je poručio: Druže, drži se!

Podeli vest

Milan Kalinić je objasnio zbog čeka je prebio jednog navijača Zvezde pred utakmicu sa Partizanom u "Pioniru", pa otkrio da ga posle incidenta niko od crveno-belih nije zva , ali jeste iz suprotnog tabora

Haos je nastao zbog dvoseda, ako je Kalinić objasnio navijač je napao njegovog prijatelja, a on je bio primopra da reaguje  kako bi zaštitio druga.

Vatrenog navijača crveno-belih niko iz kluba sa Malog Kalemegdana nije kontaktirao.

- Niko me iz Zvezde nije pozvao, ali nema veze - kazao je za TV Pink Kalinić.

(VIDEO) KALINIĆ OPISAO BRUTALNU TUČU: UDARIO JE GLAVOM mog prijatelja, psovao, STRAVIČNO se ponašao! Odreagovao sam iz srca, iz džigerice!

KALINIĆ BRUTALNO PREBIO NAVIJAČA i sad mu PRETI PET godina ROBIJE?

Ali, dobio je poziv od košarkaša Đorđa Gagića.

- Mi se ne znamo, i on nema moj broj telefona. Nabavio je i hoću stvarno da mu se zahvalim, mnogo mi je značilo. Dobio sam poruku: "Druže, video sam sve, video sam neko koškanje. Čuo sam šta se desilo, nadam se da si dobro. Drži se, moja puna podrška. To mi je poslao Đorđe Gagić iz Partizana. Hvala mu, mnogo mi znači. To je jedna divna stvar u celoj priči - kazao je glumac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 5 godina

JA SAM MISLIO DA KOSARKASI IMAJU INTILIGENCIJU ALI OVAJ ME BAS BAS DEMANTOVAO....!!!!

Ironicni che

pre 5 godina

Gagara brat, odigrao prvu utakmicu i rešio. Dalje ga nije interesovalo, gledao šta se dešava oko terena...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija