• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.04.2019

15:45

GORDIĆ NAJAVLJUJE KOŠARKAŠKI RAT: Možemo do "brejka" u Beogradu!

Košarka

GORDIĆ NAJAVLJUJE KOŠARKAŠKI RAT: Možemo do "brejka" u Beogradu!

Podeli vest

Plejmejker Budućnosti Nemanja Gordić izjavio je s da je crnogorska ekipa spremna za "košarkaški rat" u duelima sa Crvenom zvezdom, uz podršku mlađim saigračima zbog iskustva koje ima iz prošlosezonskog finala

To je sada iza nas, ali je veliko iskustvo za sve one koji smo bii tu i prošle sezone. Trudimo se da to prenesemo i igračima koji su stigli ove sezone i da ih priprimimo za ono što ih čeka u finalu. A, čeka nas košarkaški rat, ali mislim da smo spremni na to -  rekao je između ostalog Nemanja Gordić za podgoričke Vijesti.

Zvezda i Budućnost će se, kao i prošle sezone kada je crnogorski klub bio uspešniji, sastati u finalnoj seriji ABA lige, čiji pobednik ide u Evroligu.

- Ko god dođe do finala, realno ima svoje šanse, obe ekipe idu na titulu. Zato su šanse, po meni, podjednake. Igrama u regularnom toku, oni su se izborili za prednost domaćeg terena. Mi smo, s druge strane, u plej-ofu podigli nivo igre i nadam se da ćemo nastaviti to da radimo i u finalu -  kazao je Gordić.

ČOVIĆ JE KLJUČ, PERPEROGLU JE PROFESOR, DOKTOR! Gurović pred finale: Filipa ljudi OSPORAVAJU ZBOG OCA I PREZIMENA!

 

(FOTO) NIKAD VEĆA GUŽVA! "Delije" okupirale Mali Kalemegdan i "Marakanu", red do Autokomande!

Foto: starsport

 

Po njegovoj oceni, to što će se utakmice igrati na dva dana može da ide u korist Budućnosti jer je navikla da igra mnogo jakih mečeva u tom ritmu tokom sezone, s obzirom na to da je učestvovala u Evroligi.

- Odlučivaće nijanse, obe ekipe su kvalitetne, imaju kvalitetne pojedince, obe imaju odličan domaći teren i nadam se da možemo da napravimo jedan 'brejk' u Beogradu koji bi nam dosta značio. Posle toga slede utakmice na domaćem terenu. Ali, idemo od meča do meča, u fokusu je sada prva utakmica - naveo je on.

ZVEZDA - BUDUĆNOST IPAK U "PIONIRU"! FSS zbog velikog interesovanja premestio futsal u Arenu!

Prva utakmica finalne serije, koja će se igrati na tri pobede, zakazana je za petak u 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nele

pre 5 godina

E ..ti ćeš nekome prijetiti. Niste Zvezdi ni do članaka. I prošle sezone ne bi dobili da nije bilo Javora.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija