• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2019

22:21

"NE VUCITE ME ZA JEZIK"! Repeša čestitao Zvezdi, ali je imao ozbiljne zamerke!

Košarka

"NE VUCITE ME ZA JEZIK"! Repeša čestitao Zvezdi, ali je imao ozbiljne zamerke!

Podeli vest

Trener Budućnosti iz Podgorice Jasmin Repeša dostojanstveno je prihvatio poraz i čestitao Crvenoj zvezdi, ali su mu neki drugi detalji iz hale "Pionir" prilično zasmetali

Crveno-beli su sa 91:72 po četvrti put ove sezone slavili protiv crnogorskog predstavnika u isto toliko odigranih mečeva.

(VIDEO) NEMA REGLANDA, NEMA PROBLEMA! Čović još jednom sjajnom partijom pokazao zašto nosi crveno-beli dres!

- Čestitke Zvezdi. Pobedili su više nego zasluženo i poveli 1:0. Mi smo igrali dobro u prvom delu utakmice, ali završnica prvog poluvremena i početak drugog nisu bili kako smo želeli. Istina je da smo promašili veliki broj šuteva i sa ovakvim procentom za dva i tri je teško dobiti meč. Nedostajao nam je i skok u reketu, povratak u odbranu... To je glavni razlog zašto smo izgubili - konstatovao je Repeša.

Svestan je trener Podgoričana da Zvezda ove sezone nema poraz od evroligaša, ali veruje da to može da se promeni.

- Stoji da je četiri puta Zvezda ubedljivo pobedila. Na nama je da pokažemo da to nije tako, da joj ležimo. Imamo priliku već u nedelju. Videćemo. Nisam pod pritiskom zbog toga. Moramo da napravimo analizu, dobru pripremu, više mentalno nego tehničko-taktičku. I u odbrani i u napadu to u jednom napadu nije bilo loše, ali kada je popustilo, sve je otišlo na Zvezdinu stranu - dodao je Hrvat.

(VIDEO) BRUTALNE PROZIVKE ZA PODGORIČANE! Vreo doček za košarkaše Budućnosti u "Pioniru"!

Međutim, zasmetala mu je atmosfera u hali "Aleksandar Nikolić" koju su "delije" u više navrata dovodile do usijanja.

- Nemojte da me vučete za jezik. Ja sam čovek koji strašno balansira po svim pitanjima, pa i o tome, ali... Ne bih da odgovorim. Ako počnem da pričam o atmosferi, onda ću se dotaći nekih stvari koje ne bih da kažem - zaključio je Repeša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija