• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2019

22:15

(VIDEO) VALENSIJA OSVOJILA EVROKUP! Španci zgazili Albu za novi trofej u ovom takmičenju!

Košarka

(VIDEO) VALENSIJA OSVOJILA EVROKUP! Španci zgazili Albu za novi trofej u ovom takmičenju!

Podeli vest

Košarkaši Valensije novi su osvajači Evrokupa pošto su u u odlučujućem meču finalne serije rutinski savladali berlinsku Albu 89:63 stigavši do četvrtog trofeja u ovom takmičenju

Alba je mnogo bolje ušla u ovu utakmicu i dominirala tokom prve četvrtine, ali se preloman trenutak dogodio na početku druge deonice kada je Valensija preuzela vođstvo i nije ispuštala do kraja meča.

U jednom trenutku je španski tim vodio i plus 17 do poluvremena posle neverovatne serije, ali se na odmor otišlo sa 13 razlike u odnosu na goste.

Treća četvrtina je donela više od 20 razlike u korist domaćeg tima, a u poslednjoj deonici se došlo i na maksimalnih plus 28.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Met Tomas sa 19, dok su po 18 poena postigli Bojan Dubljević i Fernando San Emetrio.

Kod poraženih se najviše istakao Rokas Giedraitis sa 18 poena.

Valensija je tako vratila trofej u Evrokupu koji je poslednji put osvojila 2014. godine, a pretprošle sezone je poražena u finalu od Unikahe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija