• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

14:54

VIŠE VOLIM ŠAMAR, NEGO NEKO DA ME PLJUNE! Repeša se ne smiruje pred novi meč sa Zvezdom

Košarka

VIŠE VOLIM ŠAMAR, NEGO NEKO DA ME PLJUNE! Repeša se ne smiruje pred novi meč sa Zvezdom

Podeli vest

Trener podgoričke Budućnosti Jasmin Repeša izjavio je da mu kao nekom ko je "odrastao na ulici" nikako ne prija pljuvanje od strane protivničkih navijača i da bi lakše podneo da su mu lupili šamar

Repeša je grmeo na konferenciji za medije posle druge utakmice optužujući da su navijači Zvezde bili spremni čak i na linč, a u sličnom tonu je nastavio i uoči treće utakmice.

Odrastao sam na asfaltu. Više volim da dobijem šamar, nego da me neko pljune. Na to se odnosilo moje izlaganje u Beogradu. Osetio sam potrebu da iznesem kako sam se osećao i kako sam doživeo ambijent u dvorani. Ništa više, ni manje od toga. Da li očekujem reakciju? Očekujem reakciju na parketu, očekujem dobru igru momaka koje vodim i očekujem da ostane u finalu - rekao je Repeša u najavi treće utakmice.

TENZIJE SE NE SMIRUJU! Sportski direktor Budućnosti: U "Morači" nije bilo ni 10% uvreda od onih u "Pioniru"

Kada je reč o samom meču Repeša je naveo da očekuje drugačije izdanje ekipe u odnosu na prve dve utakmice.

Obe utakmice smo izgubili na identičan način. U momentima kada su se utakmice lomile i kada je Zvezda bila u naletima, nismo imali fokus i mentalnu snagu da to izdržimo i ostanemo u igri što bi nama donelo prednost u psihološkom smislu. Napravili smo ogroman broj grešaka u oba duela. Nismo imali agresivnosti, nismo imali čvrstine. Sve to može da se otkloni i siguran sam da će u sredu sve izgledati drugačije - rekao je Repeša i dodao:

SAMO JEDAN PREŽIVEO BEOGRAD! Poznate sudije za treći meč finala ABA lige!

- Uz podršku sa tribina kojoj se nadam, očekujem pobedu i nastavak finalne serije. U teškoj smo, ali ne i u bezizlaznoj situacii. Suština je da gledamo samo na utakmicu koja sledi. Od izuzetnog značaja je da igramo bez padova i bez oscilacija u igri. Prazan hod je zabranjena reč. Fokus je jako bitan. Od igrača koji su pre svega profesionalci i kojima je posao da budu fokusirani, očekujem da to tako i bude. Igračima sam rekao da se na utakmici koja sledi pojave samo oni koji veruju da možemo da pobede i preokreta. Oni koji sumnjaju, neka ostanu kući - naveo je Repeša.

Treći meč između Budućnosti i Zvezde igra se u sredu od 19 časova u Podgorici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mnogo s

pre 5 godina

..ercas a malo radis... za tebe je Dzile trenercina...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija