• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2019

11:31

HARLEMOVCI EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Magični košarkaši pričali o Jokiću, otkrili kako se postaje njihov član i šta spremaju u Beogradu!

Košarka

HARLEMOVCI EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Magični košarkaši pričali o Jokiću, otkrili kako se postaje njihov član i šta spremaju u Beogradu!

Podeli vest

Posle 13 godina veliki košarkaški šou ponovo stiže u Srbiju! Oni su postavili neke nove strandarde u igri pod obručima, a sada će imati priliku da svoje umeće pokažu Beograđanima. Harlem Globtrotersi su ekskluzivno za Informer otkrili šta spremaju navijačima u našoj zemlji

Ovaj košarkaški spektakl očekuje nas u "Hali sportova" 21.maja (20.00) a navijačima u našoj zemlji predstavio se Kris "Hendles" Frenklin.

- Očekujem da rasprodamo celu dvoranu i to sa nekom novom generacijom navijača. Jedva čekam da nas vide kako izvodimo najbolji šou na svetu - rekao je Frenklin za Informer.

Foto: Printscreen/Twitter

Otkrio je šta sprema navijačima u Srbiji.

- Imamo nešto posebno za svu publiku na svetu i to svake večeri. Bićemo sjajni na parketu.

Frenklin baš ceni Nikolu Jokića.

- Pratim ga već neko vreme, mlad je a već odličan. Živim u Denveru, a mnogo je popularan u ovom gradu.

Harlemovci vole Srbiju.

- Bio sam u preko 90 zemalja sveta, uživao sam u Srbiji kada smo bili tu. Jedva čekam da se ponovo vratim u tu lepu zemlju! Nadam se da ćemo imati vremena da nešto obiđemo, ali i da pojedemo dobru hranu.

Frenklin veruje u predan rad i smatra da je to osnov svega.

- Kako se postaje Harlemovac? Mislim da svaki igrač koji vredno radi i koji želi da menja živote dece širom sveta, ima šansu da postane deo naše ekipe.

 

(VIDEO) KAD OD RUKOVANJA NE BUDE NIŠTA! Brutalne NBA ispale, tu je i Jokić!

I sada je jasno da se sprema veliki šou u Beogradu.

- Publika može da očekuje strašnu košarku, ali biće tu i mnogo interakcije sa navijačima. Ako igrač naporno radi na, ali i van parketa ima velike šanse da postane Harlemovac koji je poznat u celom svetu.

Dres Harlemovaca nosio je veliki broj poznatih igrača.

- U našoj 93 godine dugoj istoriji naši momci igrali su u mnogim ligama širom sveta. Lit Bruton je bio deo Čikagao Bulsa, a toliko dugo je igrao za nas - objasnio je Frenklin.

Oni su spremni za spektakl, a jedno je sigurno Beograd će uživati!

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija