• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2019

20:50

(VIDEO) ŠAMAR RUSIMA USRED MOSKVE! Baskonija napravila brejk, biće vrelo u Španiji!

Košarka

(VIDEO) ŠAMAR RUSIMA USRED MOSKVE! Baskonija napravila brejk, biće vrelo u Španiji!

Podeli vest

Košarkaši Baskonije pobedili su CSKA u Moskvi sa 68:78 (18:27, 19:15, 15:24, 16:12) i tako izjednačili rezultat u četvrtfinalnoj seriji na 1:1

Španska ekipa došla je do velikog iznenađenja usred Moskve gde je uspela da sruši favorizovanog protivnika i revanšira im se za ubedljiv poraz u prvoj utakmici pre dva dana.

(FOTO) PRESUDIO FENERU, PA DOBIO SKANDALOZNE PRETNJE! Košarkašu CSKA prete smrću zbog koša za pobedu u Moskvi!

Gosti su od samog starta meča nametnuli jak ritam i serijom 11:2 došli do devet poena prednosti koje su uspevali da održe do kraja utakmice. Služio je šut goste na ovom meču, a kada je bilo najbitnije nije im zadrhtala ruka sa linije za tri poena odakle su bili sjajni.

Imali su gosti čak četvoricu dvocifrenih igrača što im je dodatno olakšalo posao jer su u svakom momentu imali na parketu raspoloženog košarkaša. Istakli se Šejvon Šilds i Darun Hiljard sa 15, dok je kod domaćih isto toliko ubacio Kori Higins.

Sada se serija seli u Španiju gde će Baskonija pokušati da dođe do velike senzacije i plasira se na fajnl-for koji će se igrati upravo u njihovom gradu, Vitoriji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija