• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2019

08:02

NBA SRBI! Jokić najbolji, ali nije mogao protiv igrača koji nije jeo dva dana, nova BOBINACIJA!

Košarka

NBA SRBI! Jokić najbolji, ali nije mogao protiv igrača koji nije jeo dva dana, nova BOBINACIJA!

Podeli vest

Prethodne večeri Srbi su bili na NBA parketima... U trećim mečevima prve serije plej-ofa Denver našeg Nikole Jokića izgubio je od San Antonija (118:108), dok je Filadelfija Bobana Marjanovića slavila u duelu sa Bruklinom 131:115

Jokić je ponovo odigrao dobru utakmicu, ali iskusni lisac Greg Popović zna kako da zaustavi našeg centra i njegov tim.

Srbin je utakmicu završio kao najbolji strelac Nagetsa, postigao je 22 poena šutirajući 5/8 za dva, 3/6 za tri, a imao je i osam skokova i sedam asistencija. Ipak, to nije bilo dovoljno za trijumf, pa "mamuze" sada vode sa 2:1 u seriji.

 

 

Denver je na ovom meču razbio Derik Vajta! On je postigao 36 poena, a trener Nagetsa Majk Meloun imao je zanimljivo viđenje.

(VIDEO) JOKIĆEV "SRPSKI LEK" ZA BOL U MEĐUNOŽJU! Naš centar na URNEBESAN način pomogao saigraču!

Vajt kao da nije jeo dva dana pre utakmice, izašao je gladan na teren sa jasnom porukom. Baš me zanima kako će moji igrači reagovati na ovo - zaključio je Meloun.

Bobinacija se nastavlja! Fila je slavila, vodi sa 2:1 u seriji, a Boban Marjanović je opet bio odličan. 

 

 

Naš centar je za 18 minuta imao 14 poena i osam skokova. Bobi je ubacio svih osam slobodnih bacanja, iz igre je šutirao 3/5, a meč je završio i sa odličnom plus minus statistikom. Sa njm na parketu Filadelfija je bila u plusu od 18 poena.

Marjanović bi bio i duže na terenu da u četvrtoj deonici nije dobio šestu ličnu grešku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija