• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2019

09:23

ONI ZA OVO KAŽU DA JE KAZNA! Budućnost kao da je pomilovana posle skandala, "Morača" samo delimično prazna!

Košarka

ONI ZA OVO KAŽU DA JE KAZNA! Budućnost kao da je pomilovana posle skandala, "Morača" samo delimično prazna!

Podeli vest

ABA lige je donela odluku... Zbog divljanja navijača Budućnosti u trećoj utakmici finala ABA lige protiv Crvene zvezde, u četvrtom meču (19.00) "Morača" će biti delimično ispražnjena

Na teren su uletali razni predmeti, navijači su pljuvali igrače, a delegacija Zvezda je čak i napadnuta. Zbog svega toga, kao što je Informer već i najavio Budućnost je kažnjena.

POZNATI PEVAČ VREĐAO ZVEZDU! Čovek koji je predstavljao našu zemlju na Evroviziji brutalno prozivao crveno-bele!

Ipak, dvorana neće biti prazna. ABA liga je donela odluku da bude zabranjeno sedenje pored terena, kao i da prva tri reda na tribinama budu prazna.

Čini se da su čelnici lige morali da budu oštriji, njihova odluka neće imati veliki uticaj na atmosferu...

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rukfaš

pre 4 godine

Pljuvalo se i u Beogradu i u Podgorici, divljalo se na obje strane... Đe više? Nebitno. Isti aršin za oba terena. Isprazniti dijelom tribine i na eventualnom trećem meču u Beogradu. I konačno, kada bi mediji (i u Beogradu i u Podgorici), osudili prvo one svoje pa tek onda one "tuđe", to bi bio pravi doprinos smirivanju tenzija na ovakvim mečevima. Ne možemo za istu stvar one druge kritikovati a o svojima ćutati.

Dejan

pre 4 godine

Navijaci Zvezde su izbaceni iz Pionira od strane sudijske trojke. Ako tako brzo nisi zaboravio... Po istom scenariju da je praktikovano bila bi izbacena cela "Morača". Prema tome nema toga mi smo vi ste!!! Svako neka snosi posledice za svoja dela! Cela država stoji iza onoga sto se dogodilo u Podgorici!!! Ne narod ,nego drzavni vrh. U tome je razlika izmedju vas i nas.

pfc

pre 4 godine

čović nebojša za sve kriv. mafija industrijska i sportska.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija