• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2019

23:06

REAL NA PRAGU FAJNAL-FORA! Madriđani ponovo bolji od Panatinaikosa

Košarka

REAL NA PRAGU FAJNAL-FORA! Madriđani ponovo bolji od Panatinaikosa

Podeli vest

Košarkaši Real Madrida ponovo su demonstrirali silu i novim trijumfom protiv Panatinaikosa 78:63 na domaćem terenu poveli sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji ABA lige

Kraljevski klub je već na startu meča napravio seriju od 12:0 posle koje je bilo neuporedivo lakše da se kontroliše meč. 

Do kraja poluvremena se održavala osetna razlika, a na desetominutni odmor se otišlo sa plus devet u korist domaćeg tima.

U nastavku je razlika došla i do maksimalnih plus 21, ali se meč okončao sa prednosti u korist Reala, kome ostaje da u naredne dve utakmice makar jednom slavi u Atini i overi plasman na fajnal-for.

Najefikasniji u redovima Reala bio je Fakundo Kampaco sa 13 poena, a ddvocifereni su još bili i Džeferi Tejlor sa 11, odnosno Gustavo Ajon i Entoni Rendolf sa po 10 poena.

U redovima poraženih se najviše istakao Dešon Tomas sa 13 poena.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija