• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2019

16:44

DA LI SE TO ONI ŠALE?! Iz Podgorice poručili: NEKA SE ZVEZDA UGLEDA NA NAS!

Košarka

DA LI SE TO ONI ŠALE?! Iz Podgorice poručili: NEKA SE ZVEZDA UGLEDA NA NAS!

Podeli vest

Košarkaški klub Budućnost iz Podgorice oglasio se nakon četvrtog meča finalne serije ABA lige i pozvao Crvenu zvezdu da slede njihov primer uoči pete, odlučujuće utakmice u Beogradu

Verovatno su svi već upoznati sa dešavanjima iz "Morače" na prethodna dva duela ova rivala. Ipak, nakon svih nemilih scena, Podgoričani su se oglasili saopštenjem u nadi da će njihov tim biti bezbedan u poslednjem ovosezonskom meču ABA lige.

(VIDEO) CELA SEZONA STAJE U 40 MINUTA U BEOGRADU! Dobrić: Spremni smo za konačni obračun!

Saopštenje prenosimo u celosti:

- U susret odlučujućem meču za šampionski pehar ABA lige, fokus sportske javnosti koji prevazilazi regionalne okvire je usmeren na finale ovog takmičenja, nažalost, ne samo zbog sportskih rezultata, nego i zbog tenzije koja ih prati.

To je rezultat prethodne tri utakmice na kojoj smo bili svedoci nemilih scena koje ne priliče sportu – dve utakmice odigrane u Beogradu i treće na kojoj je pokazan revolt naših navijača kao odgovor na njih.

Četvrta, sinoćna utakmica je nedvosmisleno pokazala da su Budućnost i naši navijači, u pravom sportskom duhu, dali sve od sebe da tenzija bude prevaziđena i da meč protekne bez ikakvih incidenata, u atmosferi za pamćenje.

Očekujemo da će u petom meču naš protivnik Crvena zvezda pokazati isti nivo odgovornosti i da će povedeni našim primerom preduzeti sve mere da finalna utakmica protekne u bezbednoj, sportskoj atmosferi, bez obzira na krajnji rezultat.

ABA liga je naše najznačajnije regionalno takmičenje. Imajući u vidu specifičnost našeg podneblja, ona je više od sporta. Ujedinila je naš region i svi mi iz klubova koji je čine imamo veliku odgovornost i obavezu da međusobnim uvažavanjem i poštovanjem pravila sprovodimo njenu misiju. Iz tog razloga, svi mi u Klubu, a naši navijači su nas pratili u tome, dali smo sve od sebe da prevaziđemo sve što je na naš teren donelo podele i sukobe kojima tu nije mesto i da pokažemo da ćemo na našem terenu tome stati na kraj.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svojim navijačima na tome što su pokazali svoju pravu sliku i u pravoj sportskoj atmosferi bili dobri domaćini Crvenoj zvezdi, a našem klubu vetar u leđa.

Posebnu zahvalnost upućujemo Varvarima, koji su bili naš šesti igrač i ponovo pokazali kako se srcem bodri svoj klub - ističe se u saopštenju Budućnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dejan

pre 5 godina

haha milovi crnogorci, kao i njihova braca hrvati, se niceg ne stide

Djordjo NL

pre 5 godina

Koji su Titogradjani ljudi LUDI,osetili TVRDO u BGD -posto su u Titogradu na silnu snagu pobedili-sudije lazne, ruzna utakmica Jadno-Bedno-Zalosno bivsa EX-Yugo

Dragi

pre 5 godina

Već po sletanju aviona na BG aerodrom treba im staviti do znanja da će biti potučeni do nogu. Iz Žikine dinastije: "Bidite fini, i biti ćemo fini". Niste bili fini i nećemo vam to oprostiti. Napred Zvezda. Čak i sa juniorima da igramo, moramo ih potući. Dosta je bilo za*ebavanja od strane milogoraca i šiptara. Posebnu pažnju posvetiti sudijama odnosno sucima, da im ne bi napamet palo da...

Amater

pre 5 godina

POSLE ONAKVE SRAMOTE LJUDSKOG RODA MENE BI BILO SRAMOTA DA DODJEM U BEOGRAD I ODIGRAM UTAKMICU.ABA LIGA VAS JE NAGRADILA POVODOM NAVIJACA I NAVIJANJA STO ZNACI DA STE U BEOGRADU DOBRO DOSLI A NAVIJACI CE SE POBRINUTI ZA SVE OSTALO.

mikabg

pre 5 godina

Da li ovi "novokomponovani Crnogorci" znaju šta je sportska atmosfera i korektno navijanje? Šta je tamo bilo normalno? Tuče vas ko stigne i gde stigne! Usput to su sve osobe sa "pedigreom". Pa zar i pored direktnog TV prenosa oni treba da nam objašnjavaju kako je bilo u dvorani?

Aleksandar

pre 5 godina

Nisam bio na utakmicama ima 10 godina, ali docekacu Buducnost u ponedeljak . Isto onako kao sto su Milova govna docekala nas.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17