• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2019

23:45

(VIDEO) BRUKLINE, MORAŠ JOŠ DA PORASTEŠ! Bobi se vraća u Filadelfiju po polufinale!

Košarka

(VIDEO) BRUKLINE, MORAŠ JOŠ DA PORASTEŠ! Bobi se vraća u Filadelfiju po polufinale!

Podeli vest

Košarkaši Filadelfije ostvarili su pobedu nad Bruklin Netsima i tako vraćaju seriju kući sa prednošću 3:1 u ukupnom rezultatu ( 112:108)

Naš centar Boban Marjanović nije imao mnogo udela u pobedi  svoje ekipe odigravši svega nešto više od 10 minuta na parketu uz četiri poena. Filadelfija je uspela da nakon sjajne prve četvrtine domaćina ostvari priključak te je uspela da stigne do preokreta.

Domaći su odličnom igrom naročito tokom druge četvrtine otvorili sebi put ka novoj pobedi čime su najavili da će ova serija biti jako zanimljiva do kraja. Međutim, gosti su uspeli da sjajnom igrom u poslednjoj deonici dođu do trijumfa i sada ih jedna pobeda deli od polufinala.

Trojica igrača domaćih bila su dvocifrena na ovom meču, a najbolji je bio Le Vert sa 25 poena, dok su kod gostiju briljirali Džoel Embid sa 31 poenom, a pratio ga je Tobajas Heris sa 24.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija