• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2019

09:19

(VIDEO) DOBAR JE IGRAČ, ALI JE OZBILJAN PROVOKATOR! Bobijev saigrač napravio frku na terenu, pa POBEGAO!

Košarka

(VIDEO) DOBAR JE IGRAČ, ALI JE OZBILJAN PROVOKATOR! Bobijev saigrač napravio frku na terenu, pa POBEGAO!

Podeli vest

Jedan od istaknutijih košarkaša Filadelfija Seventisiksersa Džoel Embid briljirao je u novoj pobedi protiv Bruklin Netsa, ali je istovremeno napravio i veliku frku na terenu

Kamerunac je praktično sam savladao Netse i obezbedio Seventisiksersima vođstvo u seriji od velikih 3:1, ali se u jednom trenutku nesportski poneo prema rivalskom košarkašu Džeretu Alenu.

Embid je, kao i na prošloj utakmici udario Alena, ali su se ovaj puta saigrači uključili u celu frku pa je nastala opšta tuča.

I tu bi se sve zaustavilo da Embid nije odlučio da se povuče ostavljajući saigrače i rivale da se makljaju dok on sa strane posmatra šta se dešava. Prilično kukavički i provokatorski.

Podsetimo, Embid je i na prethodnom meču udario Alena, ali se sve završilo na ovome.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija