• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2019

19:26

BUDUĆNOST TVRDI: "DELIJE" GAĐALE STOLICOM GORDIĆA! Zvezdini navijači pljuvali i napali Kola i Klarka

Košarka

BUDUĆNOST TVRDI: "DELIJE" GAĐALE STOLICOM GORDIĆA! Zvezdini navijači pljuvali i napali Kola i Klarka

Podeli vest

Najvatreniji navijači Crvene zvezde uleteli su na teren i prišli klupi Budućnosti gde su napali nekolicinu igra gostujućeg tima

Ovim povodom se oglasila i Budućnost, koja je u saopštenju do detalja opisala šta se dešavalo na parketu.

- Kada su igrači krenuli da izlaze iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje sa svim mogućim tvrdim predmetima. Kovanicama, baterijama za telefon, kamenjem, punim flašama, delovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je ušlo na teren i došli su do klupe KK Budućnost Voli. Isti su pljuvali i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Noris Kol, Erl Klark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera - stoji u kratkom saopštenju Budućnosti.

Meč je trebalo da počne od 19.00, a posle četiri utakmice rezultat je 2:2 u seriji i ovaj meč odlučuje ko će biti šampion ABA lige i ko će otići u Evroligu naredne sezone.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasapg

pre 5 godina

Crnogorski mediji tvrde, a sta vi tvrdite da se desilo?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija