• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2019

22:50

JOŠ JEDNA SRAMOTA BUDUĆNOSTI! Repeša nije došao na konferenciju za medije!

Košarka

JOŠ JEDNA SRAMOTA BUDUĆNOSTI! Repeša nije došao na konferenciju za medije!

Podeli vest

Konferencija za štampu nakon majstorice ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti protekla je bez trenera gostujućeg tima Jasmina Repeše

U konferencijskoj sali dvorane Aleksandar Nikolić saopšteno je da je hrvatski stateg javio da se neće pojaviti na predviđenom mestu, pa je tako javnost ostala uskraćena za njegove izjave.

Repreša je drugi trener Budućnosti ove sezone, a na toj poziciji je nasledio je Aleksandra Džikića i uspeo da podigne ekipu u Evroligi, a potom i obezbedi finale regionalnog takmičenja.

(HIT VIDEO) IZAĐI MALA, IZAĐI MALA... Ovako su navijači Zvezde zvali igrače Budućnosti da se vrate na teren!

(VIDEO/FOTO) IGRAĆE SE! KOŠARKAŠI BUDUĆNOSTI se vraćaju na parket, "delije" ih dočekale ZVIŽDUCIMA!

Ali, naleteo je na Crvene zvezde, koja je apsolutno zasluženo došla vratila trofej u svoje vitrine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crnogorac

pre 4 godine

Sram da bude vas cetnike i one koji su dopustili da se utakmica odigra. Ovo je slucaj za SUD, Pogane Delije (kako im TURSKI naziv i kaze: DELI = GLUPAN) su dobile zeleno svijetlo da mogu bacati CIGLE i FLASE na igrace Buducnosti. Mi Crnogorci smo ponosna nacija a vi vlasi ruske sluge

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija