• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2019

07:57

(VIDEO) STRAŠNI ADETOKUMBO odveo Bakse u četvrtfinale, Džezeri i dalje "sviraju"!

Košarka

(VIDEO) STRAŠNI ADETOKUMBO odveo Bakse u četvrtfinale, Džezeri i dalje "sviraju"!

Podeli vest

Košarkaši Milvokija savladali su u četvrtom meču serije plej ofa Detroit rezultatom 127:104 i tako se plasirali u četvrtfinale gde ih čeka duel sa Bostonom

Baksi su do pobede došli nakon nakon preokreta i sjajne igre u drugom poluvremenu i tako došli do prvog trijumfa u nekoj plej of seriji  još od 2001. godine. 

Milvoki je predvodio Janis Adetokumbo sa 41 poenom, a dodao je i devet skokova, Kris Midlton je meč završio sa 18, Erik Bledso dodao je 16 poena, a dvocifren učinak imao je i Nikola Mirotić koji je postigao 12 poena. 

U Detroitu je najbolji bio Redži Džekson sa 26 poena i sedam asistencija, Blejk Grifin postigao je 22 poena, a Andre Dramond imao je dabl - dabl sa 15 poena i 12 skokova.

Foto: USA Today

 

Košarkaši Jute uspeli su da savladaju Hjuston u četvrtom meču serije prvog kola plej ofa NBA 107:91 i tako obezbede bar još jedan meč.

Jutu je predvodio fenomenalni Donovan Mičel koji je postigao 31 poen uz sedam skokova,  pratio ga je Džo Krauder sa 23 poena, Riki Rubio imao je 18 poena i 11 asistencija, a po dabl - dabl su zabeležili i Derik Fejvors sa 12 poena i 11 skokova i Rojs O'Nil koji je imao 11 poena i isto toliko skokova.

Foto: USA Today

 

U Hjustonu je prednjačio Džejms Harden sa 30 poena, Kris Pol ubacio je 23 uz osam skokova i sedam asistencija, Erik Gordon dao je 16, a Pidžej taker 13.

Foto: USA Today

Donovan Mičel

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17