• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2019

12:26

JEDAN POTEZ KOŠARKAŠA BUDUĆNOSTI ODUŠEVIO JE SVE ZVEZDAŠE! Gest Gordića i saigrača za svako poštovanje!

Košarka

JEDAN POTEZ KOŠARKAŠA BUDUĆNOSTI ODUŠEVIO JE SVE ZVEZDAŠE! Gest Gordića i saigrača za svako poštovanje!

Podeli vest

I u porazu treba biti dostojanstven... Nakon ubedljivog poraza Budućnosti protiv Crvene zvezde u odlučujućem, petom meču finalne serije ABA lige nekolicina igrača podgoričkog kluba pokazala je da su pravi sportisti i zaslužili veliki naklon

Naime, odmah po završetku meča veliki broj članova stručnog štaba, ali i košarkaša podgoričkog kluba odmah su pohitali ka svlačionici. Ipak, nekoliko igrača ostalo je na terenu da pokaže poštovanje prema novom šampionu.

CRNOGORSKI MEDIJI POSLE DEBAKLA BUDUĆNOSTI: Čelnici ABA naterali košarkaše da igraju u PAKLU, preživeli su linč...

Nemanja Gordić, Petar Popović, Suad Šehović, Danilo Nikolić i Filip Barović odbili su da preku put tunela već su ostali na parketu ne bi li sačekali ceremoniju dodele pehara Zvezdi. Ovakvim gestom pokazali su da treba biti veliki i u porazu.

Podsetimo, Gordić je nekada nastupao za Partizan, ali svojim postupcima na terenu uvek pokazuje da se radi o velikom profesionalcu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 4 godine

ZAMISLITE DA U SVLACIONICI BUDUCNOSTI NIJE OSTAO NIJEDAN TOALET PAPIR,PITAM SE DALI SU SE USRALI ILI PLAKALI...!!!!

SS

pre 4 godine

Nemoj te ih molim vas dizati u visine,opet bratstva i jedinstva radi,pa to je propala ideologija još od 1945,a mislim čak i od pogubne 1918 za Srbe.Što se zasluži to treba i da se dobije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija