• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2019

17:15

BIO JE MEĐU NAJBOLJIMA NA SVOJOJ POZICIJI! Jokić otkrio na koga se ugledao kada je došao u NBA!

Košarka

BIO JE MEĐU NAJBOLJIMA NA SVOJOJ POZICIJI! Jokić otkrio na koga se ugledao kada je došao u NBA!

Podeli vest

Naš reprezentativac Nikola Jokić pričao je za američke medije ouči petog meča plej-of serije NBA lige protiv San Antonio Sparsa. Centar Denver Nagetsa otkrio je neke do sada nepoznate činjenice

Najbolji igrač tima iz Teksasa postigao je 29 poena na prošlom meču protiv San Antonija u gostima i tako vratio "brejk protivniku". Srbin je pred novi duel dva tima rekao ko mu je bio uzor kada je stigao u Ameriku. Reč je o Timu Dankanu koji je nakada nosio dres Sparsa.

(FOTO) JOKIĆU, NISI VALJDA OVO ZABORAVIO! Srpski centar što pre mora za uradi jako bitnu stvar!

- On je jedan od dva ili tri najbolja igrača na svojoj poziciji svih vremena. I ne zaboravite, osvojio je pet titula. Igrao sam protiv njega u svojoj prvoj NBA sezoni. Nije se mnogo kretao u tom periodu, ali je pored mene ubacio 20 poena lagano. Nisam ga ni pipnuo. Nisam ustvari ništa ni mogao da uradim - priznao je Nikola.

Kaže da je mnogo naučio iz tog iskustva.

- Bilo da je u pitanju borba za poziciju, kretnja, lagani šutevi iz raznih pozicija, pronalaženje prostoa, kada ga gledate kako je on sve to radio možete mnogo da naučite - dodao je Jokić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija