• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2019

13:12

LEGENDE NBA O'NIL I BARKLI DIVE SE SRBINU: Jokić nije Lebron, ali je SJAJAN, zabavno je igrati sa njim!

Košarka

LEGENDE NBA O'NIL I BARKLI DIVE SE SRBINU: Jokić nije Lebron, ali je SJAJAN, zabavno je igrati sa njim!

Podeli vest

Nikola Jokić bio je na pragu tripl-dabla u ubedljivoj pobedi Denvera protiv San Antonija (108:90), a posle meča su ga hvalili trener Majk Meloun i legende NBA lige Čarls Barkli i Šekil O'Nil

Srpski igrač je ubacio 16 poena, imao je 11 skokova i osam asistencija. Njegovu igru hvalila je ekipa analitičara na TNT televiziji među kojima su Čarls Barkli i Šakil O'Nil.

- Pričamo o velikim igračima, on ne zakucava kao Janis, nema fizikalije kao Lebron, on nije Kavaj ili Harden, ali je sjajan igrač. Zabavno je igrati sa njim, visok igrač koji pogađa trojke, pogađa na niskom postu, skače i on je najbolji dodavač među visokim igračima u NBA danas. Drago mi je da ljudi vide ovog dečka da igra, sjajan je -  rekao je Čarls Barkli. 

JOKIĆEV TRENER BESAN NA AMERIKANCE: Ljudi, da li znate koliko je Nikola sjajan? Mi znamo, vreme je da i svi ostali to shvate!

(VIDEO) VELIKI GREG POPOVIČ DIŽE JOKIĆA U NEBESA! Nikola razbija Sparse i oduševljava iskusnog trenera!

Na njegove reči se nadovezao Šakil.

- Zaista je dobar, nema baš dobre fizičke predispozicije, ali je treći ili četvrti najbolji centar u NBA ligi.

Denver ima meč loptu, naredni dule sa Sparsima je u San Antoniju u noći između petka i subote u dva časa iza ponoći. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija