• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2019

17:23

REPEŠA KUKA, ZVEZDA GA ISTRAUMIRALA! Hrvatski trener se oglasio posle debakla od crveno-belih!

Košarka

REPEŠA KUKA, ZVEZDA GA ISTRAUMIRALA! Hrvatski trener se oglasio posle debakla od crveno-belih!

Podeli vest

Doskorašnji trener Budućnosti Jasmin Repeša, koji je podneo ostavku posle poraza od Crvene zvezde u finalu ABA lige i debakla u petoj utakmici, a oglasio se prvi put nako odlaska iz ekipe iz Podgorice

- Pre svega, želim da zahvalim svima na toplom prijemu i podršci. Hvala klubu, navijačima, upravnom odboru i predsedniku kluba na protekla četiri meseca, koja će mi ostati u lepom sećanju. Od srca zahvaljujem igračima i stručnom štabu na saradnji u ovoj od početka teškoj sezoni, koja nije završila kako smo želeli i očekivali. Ipak, ne treba zaboraviti da jedna sezona ne čini klub. Sport nije pitanje života i smrti. Budućnost ima sve najbitnije preduslove – stabilnost, finansijsku strukturu, navijače, podršku i entuzijazam, iz godine u godinu raste i napreduje, ide uzlaznom putanjom - poručio je Repeša.

Hrvatski stručnjak kaže da je finalna serija sa crveno-belima za n jega trauma za ceo život.

- Svi smo imali grešaka, ne poričem, ali ko radi, taj i greši. Žao mi je što se sve ovako završilo. Ne u sportskom, nego u ovom drugom segmentu, koji nije u skladu sa mojim poimanjem sporta i života. Dobronamerno sam ukazivao na to od prve finalne utakmice. Žao mi je ako je neko to pogrešno protumačio. Kao čovek nisam opravdao ono što se dešavalo na trećoj utakmici finala. Način na koji je finale završeno je ostavilo traumu, ne samo meni, nego i svima nama iz kluba. 

SRBIJU ZOVE SMRDIJA! Čović je opasno isprozivao OVU CRNOGORKU!

ČOVIĆ IZNEO ŠOKANTNE DETALJE: Bokan sa Repešom skovao plan o prekidu finala, MENE SU ČEKALI SA ŠRAFCIGERIMA, u Podgorici smo slušali "Ubij Srbina"

Foto: Starsportphoto

 

Još jednom toplo zahvaljujem svima, želim Budućnost Voliju puno sreće u daljem radu, sa nadom da ako regionalna košarka opstane, bude drugačija od ove finalne serije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Ustaša će verovatno dugovečno sanjati četiri slova "s".Trauma je zakon za debile.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija