• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2019

17:43

DINO RAĐA RASPAMETIO BALKAN! Koji to zet voli tasta i taštu? Tasta još i nekako, ali taštu..

Košarka

DINO RAĐA RASPAMETIO BALKAN! Koji to zet voli tasta i taštu? Tasta još i nekako, ali taštu..

Podeli vest

Dino Rađa je neverovatan, uradio je nešto što ne bi verovatno nijedan muškarac! Legendarni hrvatski košarkaš toliko voli taštu i tasta da im je posvetio tetovažu

Rađa se na Fejsbuk profilu pohvalio najnovijom tetovažom. Na levom ramenu je ispisao ime tasta i tašte u obliku srca i objasnio je zašto je to učinio.

- Stipe i Mare! Za one koji ih znaju dosta je reći Stipe i Mare. Ne idu odvojeno nego samo zajedno. Kao Roko i Cicibela. Za one koji ih ne znaju ajde da probamo da opišemo. Ja njih obožavam. Koji to zet voli tasta i taštu? Tasta još i nekako, ali taštu.... Evo ovaj. A koliko ih volim to je posebna priča. Neka se javi jedan koji je tetovirao njihova imena a da su još živi i zdravi. Taj sam. Jedan dan me pukla ljubav, otišao sam, ugravirao i doša kući - objasnio je Rađa i nastavio:

HRVAT NIJE BAŠ NAJBOLJE PODNEO PRIJEM DIVCA U KUĆU SLAVNIH! "Valjda će se i mene jednom setiti"

Foto: Dino Rađa

 

- Stipe je ceo život radio u Škveru. Malo Dojčland pa nazad u Škver. Nema tog kuvara koji će nešto bolje da skuva. Ono narodno, ne ove zalogajčiće. Ići s njime na ribu poseban je gušt. Dok ja bacim sidro, on je već prvu lignju izvukao. I može bilo ko pola metra od njega isti peškafondo baciti, uhvatiće jednu dok ih Stipe izvuče deset. Kako, nemam pojma, ali sam masu puta na svoje oči gledao. I ništa mu nije teško. Ni voziti decu, ni čuvati u ponoć i u podne, ni paziti, ni biti deda i po. Kad vidim kakav je prema njima i koliko ga vole suze mi dođu na oči.

 

 

- Mare je ona iz videa od pre par dana. Bolja od hleba. Kad nas dvoje idemo negde na put, možemo decu s njima da ostavimo i znamo da će biti sve u redu. Doduše malo će više slatkog dobiti, ali discipline neće faliti. Baba voli da pravi palačinke. Ali samo dve, kaže kad ja pizdim da puno slatkog dobiju. Naravno na kraju fala vam što ste moju ljubav napravili onakvu kakva jeste, ali o njoj drugom prilikom. Voli vas jedini vaš zet - poručio je Rađa.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija