• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2019

14:03

PRVI ČOVEK CSKA OTKRIO DETALJE RAZGOVORA SA TEODOSIĆEM! Evo koliko je Teo blizu povratka među "armejce"

Košarka

PRVI ČOVEK CSKA OTKRIO DETALJE RAZGOVORA SA TEODOSIĆEM! Evo koliko je Teo blizu povratka među "armejce"

Podeli vest

Prvi čovek CSKA Andrej Vatutin demantovao je navode da je dogovorio povratak u Moskvu kapitena košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića

Španski mediji preneli su da je Teodosić blizu da ponovo obuče dres CSKA, čiji je nosio šest godina pre nego što je otišao u NBA ligu.

- Samo neverovatne okolnosti mogu da objasne pisanje medija iz Španija, dan pre meča protiv Baskonije. Pričao sam sa Milošem pre nedelju dana, ali ne o košarci, već o porodičnim stvarima -  rekao je Vatutin za ruski Tas.

NIŠTA OD ZVEZDE! Teo se vraća na mesto uspeha!


Vatutin je dodao da protivnici mogu da se smire jer nije napravio dogovor sa Teodosićem, koji je osvojio Evroligu sa "armejcima" pre odlaska u Los Anđeles Kliperse.

- Niko ništa nije potpisao, niti smo se dogovorili - zaključio je Vatutin.

Teodosić je trenutno slobodan na tržištu posle raskida saradnje sa Klipersima u februaru i planira da odmori do kraja sezone.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija