• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2019

20:44

(VIDEO) MICIĆ IDE NA FAJNL-FOR! Vasin dabl-dabl za veliki uspeh Efesa, Istanbul progutao Pešićevu Barselonu!

Košarka

(VIDEO) MICIĆ IDE NA FAJNL-FOR! Vasin dabl-dabl za veliki uspeh Efesa, Istanbul progutao Pešićevu Barselonu!

Podeli vest

Košarkaši Anadolu Efesa plasirali su se na fajnl-for Evrolige nakon pete odlučujuće utakmice u TOP 8 sa 80:71 (23:28, 24:14, 14:15, 19:14). Gledaćemo turski okršaj u polufinalu

Naš reprezentativac Vasilije Micić imaće priliku da predvodi svoju ekipu na fajnl-foru u Vitoriji nakon sjajnih partija tokom čitave sezone u turskom klubu. Nagrada sjajnih igara stigla je i ove srede nakon pobede nad katalonskim timom.

ZVEZDA I MILOŠ TEODOSIĆ! Evo šta o tome kaže Nebojša Čović!

Loš početak Turaka i "minus pet" u prvih 10 minuta upalili su lampicu kod domaćeg tima. Zaigrao je Efes mnogo bolje i već do poluvremena okrenuo rezultat u potpunosi u svoju korist.

 

 

Sjajni Šejn Larkin predvodio je ekipu u najbitnijim momentima, a naš Vasilije Micić ostvario je dabl-dabl učinak jer je uz 10 poena imao isto toliko asistencija. Pokušavala je Barselona našeg trenera Svetislava Pešića da se vrati iz rezultatskog minuta pa je do kraja treće deonice smanjila na četiri poena zaostatka.

 

 

Međutim, Efes je odigrao sjajnu poslednjih 10 minuta pa je razlika išla do maksimalnih 11 poena prednosti. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Šejn Larkin, odnosno Adrijen Moerman sa po 18 poena, dok su se kod gostiju istakli Kris Singlton i Toma Ertel sa po 12 postignutih poena.

Parovi polufinala Evrolige su sledeći:

Efes - Fenerbahče

Real Madrid - CSKA


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija