• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2019

21:10

(VIDEO) ČAROLIJE BOGDANA BOGDANOVIĆA! Zavalite se i uživajte u magiji srpskog reprezentativca!

Košarka

(VIDEO) ČAROLIJE BOGDANA BOGDANOVIĆA! Zavalite se i uživajte u magiji srpskog reprezentativca!

Podeli vest

Naš reprezentativac Bogdan Bogdanović ima iza sebe još jednu sjajnu sezonu u dresu Sakramento Kingsa. Ekipa u kojoj igra i Nemanja Bjelica napravila je rekapitulaciju 10 najlepših poteza sjajnog šutera

Bogdan je u svojoj drugoj sezoni u NBA beležio prosečno 14,4 poena, imao je 3,8 asistencija po meču, odnosno 3,5 skokova uz jednu ukradenu loptu po utakmici.

(VIDEO) MOŽETE DA GA TUČETE, ALI JOKIĆA NE MOŽETE DA ZAUSTAVITE! 37 poena Srbina, Nikola IZBOMBARDOVAO Portland, Denver vodi 1:0!

Navijače je često podizao na noge, a ekipa iz Sakramenta izdvojila je 10 najlepših poteza među kojima su uglavnom dalekometni šuteri od kojih su neki bili odlučujući te donosili pobede "kraljevima".

Uživajte:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija