• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2019

10:53

UROTILI SE PROTIV SRBA! Budućnost zakazala sastanak u Zagrebu bez naših klubova!

Košarka

UROTILI SE PROTIV SRBA! Budućnost zakazala sastanak u Zagrebu bez naših klubova!

Podeli vest

Košarkaški klub Budućnost sazvao je sve klubove iz ABA lige sem srpskih da se sretnu u Zagrebu u sredu

Prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan poručio je posle finala da neće da igra ligi Nebojše Čovića, kao i da ako se  finalna serija ne ponovi, odnosno majstorica - "ovakva ABA liga neće više postojati". 

Kako Novosti nezvanično saznaju podgorički tim za sredu je zakazao nezvanični sastanak ABA lige u Zagrebu gde je pozvao sve klubove da se pojave - osim srpskih! O ovom sastanku nije informisano ni rukovodstvo regionalnog takmičenja.

Na ovaj sastanak pozvana i ljubljanska Olimpija, a to je klub koji je prema rezultatima izgubio status u prvom rangu takmičenja ABA lige. Možda se ovim putem šalje poruka slovenačkom timu da će mu se "držati" strana ukoliko dođe do proširenja lige na 14. klubova. 

LIGU NEBOJŠE ČOVIĆA NEĆEMO IGRATI! Bokan oštro po Zvezdi: Ako hoćemo da spasimo ABA ligu moramo poništiti finalnu seriju!

BIVŠI TRENER ISPROZIVAO ZVEZDU: Ne pripada košarkaškom vrhu Evrope! ABA liga se raspada!

Inače, "prava" Skupština ABA lige je prvobitno bila planirana za 30. april, a posle nekoliko pomeranja trebalo bi da se održi 24. maja. Budućnost je bila ta koja je tražila odlaganje Skupštine, a sada želi da se nasamo vidi sa predstavnicima svih klubova, osim srpskih.

Najmanji je problem ko je šampion, najmanji je problem da li će poništiti finalnu seriju ili neće. Iza našeg zahteva ne stoji samo interes Budućnosti, nego svih klubova koji se takmiče u ABA ligi. Mi smo okupili pravni tim i došli smo do zaključka da treba da pokušamo da spasemo ABA ligu. Svim ljudima koji vole ovaj sport u interesuje da ova liga živi, jer je sad definitivno ubijena. ABA liga u ovom trenutku ne postoji, mi je nemamo! - rekao je Bokan posle završetka finalne serije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija