• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2019

09:32

TOTALNI PREOKRET! Na Bokanov tajni sastanak nisu pozvani samo "Čovićevi klubovi"!

Košarka

TOTALNI PREOKRET! Na Bokanov tajni sastanak nisu pozvani samo "Čovićevi klubovi"!

Podeli vest

Finale ABA lige je odavno završeno, ali strasti se još uvek nisu smirile... Za sredu je zakazan tajni sastanak u Zagrebu, a pozive nisu dobili Crvena zvezda i FMP

Došlo je do preokreta... Posle informacija da klubovi iz Srbije nisu dobili poziv, ispostavilo se da prvi čovek Budućnosti, Dragan Bokan, od koga je sve i krenulo, nije pozvao samo timove Nebojše Čovića - Zvezdu i FMP saznaju "Novosti".

- Iza našeg zahteva ne stoji samo interes Budućnosti, nego svih klubova koji se takmiče u ABA ligi. Okupili smo pravni tim i došli do zaključka da bi trebalo da pokušamo da spasimo ABA ligu. Svim ljudima koji vole ovaj sport u interesu je da ova liga živi, jer je sad definitivno ubijena. ABA liga u ovom trenutku ne postoji, mi je nemamo - rekao je Bokan prilikom gostovanja u jednoj TV emisiji.

LIGU NEBOJŠE ČOVIĆA NEĆEMO IGRATI! Bokan oštro po Zvezdi: Ako hoćemo da spasimo ABA ligu moramo poništiti finalnu seriju!

Iz Mege ne kriju da su dobili poziv.

- Dobili smo poziv i razmatramo ga - kratko je izjavio generalni menadžer kluba Goran Ćakić.

Iz Partizana nisu želeli da komentarišu ništa, a iz Crvene zvezde su imali jasnu poruku.

- Iz medija znamo da na sastanak, mi kao klub nismo pozvani. Smatramo da sazivanje neformalnih sastanaka nije u skladu ni sa jednom propozicijom, niti aktom ABA lige. Jedino mesto je Skupština lige i njen datum se zna - saopštila je PR služba šampiona Jadrana. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
smesno

pre 4 godine

Srbija ima cetiri kluba u prvih sest... da se u polufinalu nisu sastala dva nasa kluba bilo bi SRPSKO FINALE....Nas klub prvak sa rekordnom pobedom u finalu od 43kosa razlike (malo li je) ??????? Nasi klubovi imaju 90% titula te lige a onda milogorski klub hoce da vlada tom ligom i dovede jos siptarskih klubova... (malo im jedan..)???

mico

pre 4 godine

Znaci Partizan i Mega nisu srpski klubovi..dobro da znamo-jedan je hrvatski a dr.crnogorski klub!To Bokane gnjido!

moma52

pre 4 godine

Lepo ste napisali Čovićeva dva kluba,to nigde na svetu nema da isti gazda,sa državnim parama poseduje dva kluba u istom rangu takmičenja.Izbaciti FMP(Radnički basketNS) iz ABA lige,vratiti Fajnal-for i primiti Olimpijakos.Čović kroz razvojni klub razigrava igrače za ovaj drugi i isti oni nemaju problem adaptacije ,jer igraju protiv onih sa kojima su već igrali.Ukinuti Miškovu i Čovićevu zamisao da su Megi i FMP-u(biće rešeno kada ga izbace iz ABA) zacementirana mesta u ABA i omogućiti drugim srpskim klubovima da mogu kroz KLS ,a ne ovaj nakazni turnir(opet Ćokijeva i Miškova ideja),ući u ABA1 .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija