• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2019

12:31

NIJE TREBAO TO DA URADI! Jokić objasnio zašto se RAZBESNEO i umalo POTUKAO sa košarkašem Portlanda!

Košarka

NIJE TREBAO TO DA URADI! Jokić objasnio zašto se RAZBESNEO i umalo POTUKAO sa košarkašem Portlanda!

Podeli vest

Naš reprezentativac Nikola Jokić ponovo je odigrao sjajnu partiju u plej-of seriji protiv Portlanda i došao na pobedu do plasmana u finale zapadne konferencije. Srbin se pred sam kraj meča umalo potukao sa protivničkim igračem, a odmah po okončanju utakmice objasnio je šta se zapravo desilo na parketu

Naš as bio našao se u klinču sa Majersom Lendardom kada je umalo došlo do tuče između dva košarkaša. Jokić je objasnio novinarima šta se zapravo desilo.

(VIDEO) NOVA EPIZODA! Jokić i mikrofon - još jedna runda!

- To se desilo zato što smo se obojica uneli u partiju. Nije bilo potrebe da me gura usred skoka, ali nije to ništa da budem iskren - objasnio je Jokić.

Mnogi su primetili da Srbin seriju protiv Portlanda igra dosta agresivnije nego inače, imao je odgovor i na to.

- Ja mislim da samo uzimam ono što mi se daje u utakmici. Nekad sam možda agresivniji nego inače, ali to je kada timu treba da budem takav. Ništa što forsiram, nego samo ono što mogu - kaže Nikola.

NIKOLA, DA LI IMAŠ MAGNET U RUKAMA? "Ovo što radi Jokić nije medicinski moguće"!

Nakon trijumfa u "Pepsi centru" jedna pobeda deli Denver od naredne runde plej-ofa, ali Jokić smatra da ovo nije nikakva prednost za njegov tim.

- Ne žele da izgube tamo. Znamo ovo od San Antonija i to je bila jedna od najtežih utakmica u našim životima. Protiv Sparsa smo imali svojih šansi, ali ih nismo koristili. Moramo da probamo da svedemo učinak njihovih najboljih igrača i da kontrolišemo meč - zaključio je srpski centar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17