• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2019

21:51

SLUČAJ NURKIĆ DOBIO NASTAVAK U NOVOM PAZARU! Skandalozni transparent na meču protiv Partizana

Košarka

SLUČAJ NURKIĆ DOBIO NASTAVAK U NOVOM PAZARU! Skandalozni transparent na meču protiv Partizana

Podeli vest

Prilično zahuktala atmosfera dočekala je košarkaše Partizana u Novom Pazaru gde je na meču dva tima razvijen transparent izvesno posvećen armiji Bosne i Hercegovine

Ova priča je nastavak ujdurme koju je pokrenuo povređeni košarkaš Portlanda Jusuf Nurkić koji se na meču protiv Denvera pojavio u majici sa imenima i prezimenima poginulih i odlikovanih vojnika tzv. Armije Bosne i Hercegovine u periodu 1992-1995.

Sporni transparent je glasio:

U genima je ratnika da nikad se ne predaju, pobedite za braću koja s neba danas gledaju - pisalo je duž tribine gde je bila smeštena domaća publika.

U BiH se 9. maj slavi kao Dan pobede nad fašizmom, odnosno dan završetka Drugog svetskog rata, ali i kao 9. maj 1995, kada je ta zemlja prvi put samostalno učestvovala u vojnoj paradi u Parizu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 4 godine

Konvertiti mundjosi tripuju da su nacija .....tragikomedija

Njegosh

pre 4 godine

Ne slavi se u BiH "Dan pobjede nad fašizmom", već jedino u njenom antifašističkom dijelu, tj. Republici Srpskoj! Ispravite to! Lijep pozdrav iz Republike Srpske prosrpskom mediju!

Samosvsna građanska

pre 4 godine

Podsećam: i na Kosovu je počelo slično, pa vidimo gde nas je posle dovelo što u SFR Jugoslaviji nije na vreme počelo rešavanje problema između Autonomne pokrajune Kosovo i ostalog dela Srbije.

samo BiH

pre 4 godine

Armja Republike Bosne i Hercegovine, legalna vojna sila Bosne i Hercegovine! Respect!!!

miroslav moric

pre 4 godine

e je.. ga kad neko udari kontra guslaru i podrsku gen. mladicu kuku lele.....

miroslav moric

pre 4 godine

kada se udari kontra mladicu i dabicu onda kuku lele ode nam tele a i uze.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija