• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2019

23:06

(VIDEO) SPAJDERMEN PREKINUO UTAKMICU NA FILIPINIMA! Pravio se nevinašce kad su ga uhvatili, a povredio košarkaša!

Košarka

(VIDEO) SPAJDERMEN PREKINUO UTAKMICU NA FILIPINIMA! Pravio se nevinašce kad su ga uhvatili, a povredio košarkaša!

Podeli vest

Peta utakmica finala filipinskog plej-ofa između Magnolije i San Migela prekinuta je zbog upada muškarca u odelu superheroja Spajdermena

Kako je nešto kasnije u policiji priznao, mladić je želeo da pošalje poruku mira, ali je prilikom upada na teren povredio jednog igrača San Migela, reč je o centru Žune Mar Fahardu, kojeg je u nehotice u vilicu, posle čega su ga brzo savladali pripadnici obezbeđenja.

Momak je priznao da je samo hteo da pošalje važnu poruku uoči izbora na Filipinima.

Samo sam želeo svima da pružim ljubav. To je sve. Ništa više - pričao je vidno uznemireni Spajdermen pre nego što je završio u pritvoru.

Epilog svega je tužba koju je organizator meča podneo protiv mladića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija