• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2019

10:19

JOKIĆ JE ZAVRŠIO SA SRBIJOM ZAUVEK AKO NE BUDE IGRAO! Kapičić bez milosti: Ja ga više nikad ne bih zvao!

Košarka

JOKIĆ JE ZAVRŠIO SA SRBIJOM ZAUVEK AKO NE BUDE IGRAO! Kapičić bez milosti: Ja ga više nikad ne bih zvao!

Podeli vest

Nikola Jokić i dalje muči srpske navijače, nije odlučio da li će igrati za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini

Nikolina poslednja izjava da još uvek ne zna da li će igrati, kao i da mora da razgovora sa porodicom, klubom i menadžerima ne uliva nadu Srbima.

Nekadašnji predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Kapičić za Srpski telegraf kategorički tvrdi da Nikola Jokić mora da se izjasni.

Sada je potreban Srbiji, koja sa njim može do zlata u Kini. Da li će igrati, samo on zna, ali ako Jokić ili bilo ko direktno kaže da ne želi - jasno je da je sa Srbijom završio zauvek. Ja ga više nikad ne bih zvao - kazao je Kapičić.

Foto: Starsportphoto©

Dragan Kapičić

Ipak, dao bi Kapičić još malo vremena srpskom centru

- Sačekajmo šta će biti, teško je nekog precrtati, ali mogu da razumem ako Sale (selektor Aleksandar Đorđević, prim.aut) bude ljut.

(VIDEO) JOKIĆ ŠOKIRAO SVE U SVLAČIONICI! Trener Denvera bez teksta, ne može da veruje šta je Srbin uradio!
 

JOKIĆ PROGOVORIO O IGRANJU ZA SRBIJU! Jedna stvar će bitno uticati na njegovu odluku!

Legendarni igrač Partizana Goran Grbović nešto je oprezniji u komentarima.

Jokić još nije rekao ni da neće igrati za Srbiju, već samo da će pre odluke razgovarati sa porodicom, trenerima, menadžerom i videti da li posle naporne klupske sezone treba da igra za reprezentaciju.

Sa Nikolom i bez njega je skroz druga koncepcija igre. On ništa ne mora, ali ako je neko patriota i dobar momak, što Jokić jeste, onda je za očekivati da će se odazvati. Poštujem odluku kada je odbio poziv jer je potpisivao astronomski ugovor i to što ga je Denver očigledno uslovio. Sad isto tako verujem da će on poštovati sve što će mu prezentovati selektor Đorđević i da će ga ubediti da bude u dresu Orlova u Kini. U suprotnom, treba razmotriti sve opcije, ali nemojmo još o tome -  poručio je Grbović


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Ko zna šta se mota po toj usijanoj srpakoj glavi.Nikoga ne treba moliti ako ima svog dostojanstva.

ziko pop

pre 4 godine

Pozvati ga kao i sve ostale igrace,na pripremeZasto bi se njemu upucivale molbe i zasto bi jedan Sale prema njemu imao drugaciji odnos?Ma moze da mu sija zvezda na celu hoces ili neces,uzmi ili ostavi.Igrace se kosarka u Srbiji i posle njega.Ustasama i balijama njegovo neigranje bi itekako dobro doslo da nastave pljuvnje po Srbiji.

mile

pre 4 godine

Ne mora nikad ni da igra, ako i sada odbije, sto je vrlo verovatno, jer ce opet naci neki izgovor, tipa :''Umoran sam zelim da se odmorim'',ne treba ga vise ni zvati.Samo mi nije jasno, kada ce nasoj javnosti biti jasno da on svojim igrama uveseljava navijace Denvera,a ne Srpske navijace.

Esad

pre 4 godine

Nejgova je odluka i ako odluci da nei gra pa sta. Nece on biti manji Srbin od bilo koga,on ima pravo da odluci sta zeli i koliko zeli. Nije on Miha da da milion evra svima pa da sa prdenjaka dobije da vodi repru.i jos da nas uci himnu a rezultat ko hebe.

Penzioner

pre 4 godine

Apsolutno podrzavam gospodina Kapidzica !!!! Svaka mu je na mestu !!! Jokic nam NE TREBA !!!! Mamlaza udarili dolari u glavu, zaborvio je "ko je i odakle potice" !!! Sramota jedna !!!

Mladen

pre 4 godine

Koja glupa izjava,mi inače imamo vrhunskih košarkaša na bacanje.Najbolje s Nikolom na Goli otok odmah.

Miki

pre 4 godine

Ne razumem zbog cega momka mole da igra. I sto je najgore cekaju njegov odgovor. Na poziv za reprezentaciju se ne ceka odgovor. Hoces neces. Nema cekanja. U ovom slucaju neka igra za neku drugu drzavu. Sa Srbijom je zavrsio. Ja ga i da igra za Srbiju nikada podrzati necu zbog njegovog stava. Ponizio je i selektora i celu ekipu njegovim stavom.

Cetnicke pesme

pre 4 godine

Reprezentacija Hrvatske je njemu u srcu ali oni ga za sada ne zovu.

Bane

pre 4 godine

Ne treba više obraćati pažnju na njega. Seljačić bi da ga neko moli. Možda je dobar igrač ali je nula od čoveka.

Marko

pre 4 godine

Zaista mi nije jasno sta je publika utripovala sa ovim nazovi košarkašem koji od zemlje ne može da se odlepi. Pa jeste li vi svesni ko je sve igrao basket, pre njega, na ovim prostorima, uključujući i Jugoslaviju?? On na jednoj takvoj listi ne bi bio medju 100 najboljih. On u Americi je guranje, jer se generalno guraju beli igrači. Hoće da naprave rasnu izjednacenost. Pa i Donchic, Nurkic, Bog dan, Bjelica su bolji igrači od njega.

Stanojko

pre 4 godine

Ne treba ga uopste vise zvati sta on zamislja da je veci od Kice,Praje,Moke,Divca,Bodiroge...nek igra za ameriku treba Sale da ga moli,sramota.

Ko

pre 4 godine

Koliko njega boli za Srbiju toliko mene boli za njega, sklonite ga sa naslovnih strana, zabole coveka za nas, sta mu dajete znacaj,koga briga za njega, on je nula od coveka, zato nikad nece biti veliki kosarkas, nikad Divcu Djordjevicu, Paspalju, Danilovicu nece moci da prismrdi, to sto se decko istripovao da je velicina ne treba nikog da zanima, velicina si kad zavrsis karijeru, a ceo svet zna ko si, on je decko ne bitan u ovom univerzumu.

Dec

pre 4 godine

Da sam na njegovom mestu i da čitam pojedine komentare različitih kompleksaša ovde, ne bi mi palo na pamet da zaigram za reprezentaciju ni u ludilu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija