• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2019

08:24

(FOTO) DOK SRBIJA ČEKA NJEGOVU ODLUKU! Jokić sa drugarima u Somboru pije pivo u kladionici?

Košarka

(FOTO) DOK SRBIJA ČEKA NJEGOVU ODLUKU! Jokić sa drugarima u Somboru pije pivo u kladionici?

Podeli vest

Došlo je vreme da se i Nikola Jokić opusti... Izgleda da se posle velike borbe u plej-ofu NBA lige naš centar vratio u Sombor da malo odmori

U njegovom gradu nastala je paparaco fotografija, i to u jednoj kladionici. Jokić je sa drugarima nazdravio uz pivo, a možda ja sastavio i neki tiket.

 

 

Slika koja kruži društvenim mrežama deluje zaista autentično, a autor tvrdi da je nastala u noći između između utorka i srede, dan posle Portlandove borbe sa Golden Stejtom za tron Zapada.

(VIDEO) MILVOKI SRUŠIO TORONTO! Neko je uspeo da zaseni čak i "GRČKU ZVER"!

Jokić se trudi da zaboravi težak poraz, a Srbija čeka njegovu veliku odluku. Svetsko prvenstvo je sve bliže, čeka se Nikola...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lepi

pre 4 godine

Pustite Jokaru da se malo odmori , opusti i uziva ,on je mlad i velik je pritisak na njemu,sigurno ce igrati za rep. treba mu malo odmora ! Jokara samo napred i uzivaj ,Srbija te voli i ceka !

Milan

pre 4 godine

U situaciji kada smo bili desetkovani na evropskom prvenstvu rekao je da hoće da se sto bolje pripremi za novu NBA sezonu. Nije on dostojan državnog dresa. Nikad ga vise ne bih zvao. A što se tiče karijere želim mu najbolju moguću.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija