• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2019

16:46

BIĆE LUDNICA! Real juri rekordnu 11. titulu, a naš Žoc 10. trofej Evrolige!

Košarka

BIĆE LUDNICA! Real juri rekordnu 11. titulu, a naš Žoc 10. trofej Evrolige!

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea, Anadolu Efesa, Real Madrida i moskovskog CSKA od petka do nedelje boriće se za trofej Evrolige na Fajnal-foru u Vitoriji

Branilac trofeja Real sa srpskim centrom Ognjenom Kuzmićem želi rekordnu 11. titulu šampiona Evrope i na putu ka tome u polufinalu rival mu je CSKA sutra od 21 sat, dok tri sata ranije Fenerbahče, trenera Željka Obravića i košarkaša Marka Gudurića i Nikole Kalinića, igra protiv Efesa Vasilija Micića.

Najtrofejniji evropski trener ikada Obradović juri čak 10. trofej Evrolige sa ulogom lidera regularnog dela sezone, ali u situaciji kada je zbog povreda ostao bez Žofrija Lovernja i Luiđija Datome, a neizvesni su Jan Veseli i Kalinić.

ŽOC UVEK NAĐE PUT DO POBEDE! As Fenera otkrio šta im je Željko rekao pred F4

KONAČNO! Žoc otkrio lepe vesti pred napad na titulu prvaka Evrope!

Takav momenat pokušaće da iskoristi razigrani gradski rival iz Istanbula, na krilima tandema Micić - Šejn Larkin, koji je u plej-ofu blistao protiv Barselone Svetislava Pešića i, uprkos mnogim predviđanjima, stigao je do same završnice.

Posle njih na parketu hale "Fernando Buesa" biće viđen pravi evropski klasik dva najveća kluba na Starom kontinentu, Reala i CSKA, u meču u kojem nema favorita. Uostalom, skoro kao i na svakom F4 Evrolige, pa i ove godine...

Meč za treće mesto na programu je u nedelju od 17.30, a finale od 20.30.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija