• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2019

19:11

ITALIJANI MAME TEA MILIONIMA! Srpski plej hladan kao špricer, evo šta kaže!

Košarka

ITALIJANI MAME TEA MILIONIMA! Srpski plej hladan kao špricer, evo šta kaže!

Podeli vest

Nastavak karijere Miloša Teodosića je tema koja sve zanima, a pre nekoliko dana pojavila se informacija da pregovara sa Virtusom iz Bolonje

Ne bih pričao o imenima klubova. Prerano je. Ako pričamo o Evropi, prvenstva traju još dva meseca, NBA se i dalje igra... Razmišljam, ali sada konkretno koji bi to klub mogao da bude, ne. I Virtusu je ostalo da završi sezonu i svim ostalim klubovima u sezoni. Videćemo, ima vremena -  objasnio je Teodosić.
 

Foto: Starsportphoto

 

Teodosićeva epizoda u NBA nije ispunila očekivanja, a košarkaš iz Valjeva objasnio je šta mu je nedostajalo u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

- Malo više zdravlja, možda malo više sreće. Da su se neke stvari poklopile, mislim da bi situacija bila drugačija. Bilo je to sjajno iskustvo za mene i to iskustvo ne bih menja ni za šta, bez obzir na načina na koji se završilo. Nijednog trenutka se nisam pokajao što sam otišao tamo. NBA je najbolja i najogranizovanija liga, bar od onih liga u kojima sam ja igrao. To je druga dimenzija igranja košarke. Svi oko tebe su posvećeni samo tebi, da tebi bude što bolje - pojasnio je Teodosić.

KAPITEN POTPUNO ISKRENO! Teu se sviđa plavo, nada se najjačem sastavu u Kini, spreman je i za razgovore!

ONI SE NE ŠALE! Saletov klub daje Teu OZBILJNU LOVU!

Sezona u NBA ulazi u završnicu, pa je Teodosić upitan i o tome ko će osvojiti šampionski prsten.

- Malo je teško prognozirati. Golden Stejt ima prednost u odnosu na ostale tri ekipe. Oni imaju mnogo superstarova i velika stvar će biti da li će se Durant vratiti ili ne. Oni su blagi favorit. Milvoki dobro igra preko cele godine i oni su ekipa koja je izdominirala tokom čitave sezone. Mislim da bi to finale bilo na sedam utakmica - zaključio je Teodosić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija