• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

08:14

(VIDEO/FOTO) OVO JE PAKAO! Portland imao "+17", Voriorsi ukrali pobedu i sad vode 2:0!

Košarka

(VIDEO/FOTO) OVO JE PAKAO! Portland imao "+17", Voriorsi ukrali pobedu i sad vode 2:0!

Podeli vest

Košarkaši Golden Stejta poveli su sa 2:0 u finalnoj seriji Zapadne Konferencije NBA lige, pošto su na svom terenu savladali Portland rezultatom 114:111

Portland je na poluvremenu imao 15 poena viška, tokom meča i 17, potom osam poena više na četiri minuta do kraja, pa šut za vođstvo na 32 sekunde do kraja, odnosno za produžetak na šest sekundi do kraja meča. Ali su Voriorsi zahvaljujući sjajnima Grinu i Kariju uspeli da spreče brejk.

- Ukrali smo utakmicu, nadigrali su nas - priznao je Stiv ker, trener Voriorsa. 

Foto: USA Today

 

 

U poslednjem napadu Lilard nije želeo da šutne trojku za produžetak, ali mu je Iguadala ukrao živu loptu, pa je na kraju ekipa iz Oregona ostala bez pobede uprkos čak 18 pogođenih trojki, iz 39 pokušaja.

 

Foto: USA Today

 

Najefikasniji kod Golden Stejta bio je Stef Kari sa 37 poena i osam skokova, Drejmond Grin imao je 16 poena, a imao i 10 skokova, 7 asistencija, dok je Klej Tompson dodao 24 poena, Kivon Luni završio je sa 14 poena.

Foto: USA Today

 

Na drugoj strani najraspoloženiji bio je Demijan Lilard sa 23 poena, 5 skokova i 10 asistencija, Si-Džej Mekolum ubacio je 22 poena, a Set Kari je upisao 16 poena, dok su dvocifreni još bili i Rodni Hud i Mo Harkles sa po 12 poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija