• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

21:26

OBRADOVIĆ EMOTIVNO POSLE PORAZA! Žoc otvorio dušu i rekao nešto što mogu samo veliki treneri!

Košarka

OBRADOVIĆ EMOTIVNO POSLE PORAZA! Žoc otvorio dušu i rekao nešto što mogu samo veliki treneri!

Podeli vest

Trener Fenerbahčea Željko Obradović istakao je da mu je žao igrača koji su bili na nivou tokom cele sezone, ali su se sapleli na pretposlednjem koraku propustivši priliku za plasman u novo finale

Kako je naveo trofejni srpski trener, njegovi izabranici su zakazali u defanzivi što je bio ključ ubedljivog poraza od Efesa.

- Pokušao sam da shvatim šta se desilo sa mojim timom i zaista mi je žao svojih igrača. Prvi utisak mi je da nam odbrana nije bila na potrebnom nivou da bismo isparirali Efesu. Žao mi je publike koja je došla u velikom broju da nas podrži, ali ponavljam da mi je najviše žao igrača koji su igrali dobru košarku ove sezone - rekao je Obradović i naveo da ga je povredilo što njegovi igrači nisu pokazali sve što znaju.

Trofejni trener nije želeo da priča o igračima na koje nije mogao da računa zbog povrede.

- Ako bih pričao o njima ispalo bi da tražim izgovor. Već duže vremena smo igrali bez ključnih pojedinaca i to je razlog zbog čega žalim. Nismo igrali nešto što je naša igra - rekao je Obradović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zasviraj zasviraj

pre 4 godine

a mozda je doslo vreme za zasluzenu penziju...?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija