• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

09:20

OBJEKTIVAN ILI PREVIŠE OSTRAŠĆEN? Ovako je Dončić omalovažio pobedu CSKA nad njegovim Realom!

Košarka

OBJEKTIVAN ILI PREVIŠE OSTRAŠĆEN? Ovako je Dončić omalovažio pobedu CSKA nad njegovim Realom!

Podeli vest

Bez obzira na to što više nije član Real Madrida, slovenački košarkaški reprezentativac Luka Dončić pomno prati šta se dešava u kraljevskom klubu, a tako je bilo i na ovogodišnjem Fajnl-foru Evrolige

Real je u petak uveče izgubio od CSKA u polufinalu Evrolige i tako propustio šansu da obrani trofej koji je prošle sezone osvojila generacija čiji je i Dončić bio član.

Očigledno iznerviran zbog te okolnosti, Dončić je pobedu CSKA pokušao da omalovaži ukazujući na čak 42 slobodna bacanja koje su izveli "armejci".

- 42 slobodna bacanja? U polufinalu Evrolige - grmeo je na Tviteru Dončić.

Real će se u susretu za treće mesto boriti protiv Fenerbahčea, koga je prošle sezone pobedio u beogradskom finalu, dok će se za naslov evropskog prvaka sučeliti Anadolu Efes i CSKA.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija