• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

13:47

BARTOMEU NE MIRIŠE ABALIGAŠE! Prvi čovek Evrolige žestoko ocrnio timove sa Jadrana!

Košarka

BARTOMEU NE MIRIŠE ABALIGAŠE! Prvi čovek Evrolige žestoko ocrnio timove sa Jadrana!

Podeli vest

Prvi čovek Evrolige Đordi Bartomeu istakao je da ne očekuje da će u skorije vreme ABA liga dobiti drugog predstavnika u najkvalitetnijoj evropskoj košarkaškoj ligi

Bartomeu je na tradicionalnom druženju sa novinarima tokom dana odmora na Fajnl-foru Evrolige, koji se ove godine održava u španskoj Vitoriji, između ostalog naveo i da je teško navesti koji klub na Jadranu ima stabilnu strukturu i potencijal za rast.

Iskreno, mislim da Jadranska liga neće dobiti drugo evroligaško mesto. Teško je odrediti koji klub ima stabilnu strukturu i najbolji potencijal za dalji rast i napredak, jer su klubovi u ABA ligi često u usponima i padovima. Nemamo trenutnu nameru da ABA ligi damo drugo mesto - poručio je Bartomeu u Vitoriji.

Govoreći o eventualnom učešću Olimpijakosa naredne sezone u ABA ligi Bartomeu je poručio da se Evroliga u to neće mešati.

Za nas je situacija jasna. Nemamo uticaj na nacionalna prvenstva i ne verujem da će bilo kakav rasplet u Grčkoj uticati na Evroligu. Jako nam je teško da shvatimo šta se stvarno dešava tamo, zato nismo ni u poziciji da pomognemo u rešavanju problema. Nadam se da će se, za dobrobit košarke, sve završiti kako treba. U svakom slučaju, nećemo se voditi evroligaškim regulativama ako Olimpijakos ode iz grčke lige, jer je situacija potpuno drugačija od onoga što stoji u pravilniku - istakao je Bartomeu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija