• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2019

10:52

KOKOŠKOV PRED NOVIM ANGAŽMANOM U NBA LIGI! Posle rastanka sa Finiks Sansima, Srbin nadomak potpisa za drugi klub!

Košarka

KOKOŠKOV PRED NOVIM ANGAŽMANOM U NBA LIGI! Posle rastanka sa Finiks Sansima, Srbin nadomak potpisa za drugi klub!

Podeli vest

Srpski košarkaški trener Igor Kokoškov nalazi se pred novim angažmanom u NBA ligi pošto je za njegove usluge zainteresovan Memfis

Šampion Evrope sa Slovenijom je preuzimanjem Finiks Sansa postao prvi čovek rođen van američkog kontinenta koji je postao glavni trener neke NBA franšize, ali je do rastanka neočekivano brzo došlo, pa je Kokoškov bio bez kluba.

Sada se očekuje da se pauza prekine, ali budući da Memfis ambiciozno ulazi u narednu sezonu ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko se Kokoškov prihvati ove funkcije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija