• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2019

19:38

REAL TREĆI U EVROPI! Ovaj fajnal-for je bio pravi košmar za Žoca i Fener

Košarka

REAL TREĆI U EVROPI! Ovaj fajnal-for je bio pravi košmar za Žoca i Fener

Podeli vest

Košarkaši Real Madrida osvojili su treće mesto na ovogodišnjem fajnal-foru Evrolige pošto su savladali Fenerbahče 94:75

Od starta meča "kraljevići" su imali više energije od tima našeg Željka Obradovića. Fener, opterećen povredama, nije mogao da se pokaže u boljem svetlu na ovom turniru.

Real je igrao, Fener pokušavao da stigne, ali je ekipa Pabla Lasa uspela da odbije svaki napad rivala.

Najefikasniji u redovima Reala bio je upravo Ajon, koji je postigao 23 poena (11/11 iz igre, penali 1 od 4), a imao je i 11 skokova i 3 asistencije za 28 minuta na terenu. Fabijan Kozer imao je 13 poena, Fakundo Kampaco 12, baš kao i Trej Tompkins.

MVP! Jan Veseli najkorisniji igrač Evrolige!

 

U Feneru je najbolji bio Kostas Slukas sa 17 poena, Melih Mahmutolu imao je 14, a Marko Gudurić postigao je 11 za 29 minuta na terenu.

Na ovom meču težu povredu je doživeo Erik Grin, pa je sve što se dešavalo u Španiji bilo više nego košmarno za Žocov tim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lik

pre 4 godine

Ne znam kako sotona izgleda, ali Žoc u ovakvim scenama izliva besa,me asocira na tako nešto

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija