• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

23.05.2019

00:22

BURA SE NE SMIRUJE! Cedevita traži: Zvezda i Budućnost da igraju mečeve van Srbije i Crne Gore!

Košarka

BURA SE NE SMIRUJE! Cedevita traži: Zvezda i Budućnost da igraju mečeve van Srbije i Crne Gore!

Podeli vest

Bura nakon finala ABA lige se ne stišava, a nove polemike bi mogla da pokrene "deklaracija" koju je prema spremila Cedevita

Kako saznaju Novosti, Zagrepčani će pisani dokument pokušati da stave na dnevni red sednice Skupštine ABA lige zakazane za 24. maj.

Između ostalog, u "deklaraciji" se pozivaju svi klubovi da se "ograde od načina navijanja i organizacije utakmica, prikazanih u finalnoj seriji, koje ni na koji način nisu bile u sportskom duhu niti odražavale osnovne postulate na kojima počiva ABA liga, prvenstveno na fer-pleju i nultoj stopi tolerancije na nasilje". Takođe, tu je i predlog dopune pravila u kojima će se telima asocijacije omogućiti da brže deluju i spreče ponavljanje sličnih događaja.

ČOVIĆ IZNEO ŠOKANTNE DETALJE: Bokan sa Repešom skovao plan o prekidu finala, MENE SU ČEKALI SA ŠRAFCIGERIMA, u Podgorici smo slušali "Ubij Srbina"

HRVATI UDARILI PO SRBIMA: Nećemo da nam Zvezda bude ŠERIF U TEKSAS (ABA) LIGI, postali smo marionete!

Ono što će dovesti do najveće polemike jeste traženje da se "utvrdi da su izgredi u finalnoj utakmici u potpunosti košarkaški delegitimirali osvojenu titulu". Tu je i zahtev da se "u minimalno naredne dve sezone sve međusobne utakmice Budućnosti i Crvene zvezde, igraju van država u kojima su ova dva kluba registrovana, odnosno minimalno 400 km od sedišta, kao i bez prisutnosti publike".

NOVI ZEMLJOTRES! KK Priština hoće u ABA ligu, predsednik kluba udario po Zvezdi i Partizanu!

Kako se navodi želja je da se svi klubovi pismeno slože sa tim, ostaje da se vidi kakva će biti reakcija ostalih članova Skupštine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija