• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2019

11:15

(FOTO) SRBIJA U TRANSU ZBOG JOKIĆA! Ameri, da li spavate mirno?

Košarka

(FOTO) SRBIJA U TRANSU ZBOG JOKIĆA! Ameri, da li spavate mirno?

Podeli vest

Konačno! Posle nekoliko meseci drame, Nikola Jokić je potvrdio da će ovog leta igrati za reprezentaciju Srbije u Kini. Vest je odjeknula poput bombe, a navijači su oduševljeni

Dugo je vladala neizvenost, ali... Jokić je rešio da bude deo ekipe koju će predvoditi Aleksandar Đorđević. Sa njim u timu šanse naše selekcije za napad na sam vrh su znatno veće.

OVO SMO SVI DUGO ČEKALI! Jokić potvrdio da će igrati za Srbiju: Dajem sve za medalju u Kini!

Znaju to i navijači, a nikada nije bila tajna koliko se u našoj zemlji voli košarka. Loginčno, euforija je velika:

 

 

Jokić je ponovo omiljen:

 

 

Neki su u šoku:

 

 

 

 

Na kraju, logično je i da je vreme da Amerika ozbiljno razmisli o snazi Srbije:

 

 

Srbija u punom sastavu ide u Kinu, samo da naše momke posluži zdravlje...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Šta se lozite . .Laganih 30-40 razlike za Amere u finalu. LeBron. ..Durant...Kari, "Brada"..Ljudi, jeste li vi ozbiljni..?

Nikola

pre 4 godine

Le Bron već godina ne igra za reprezentaciju. Kari, Durent i Brada jesu dobri, ali videćemo. Postoji naravno i verovatnoća da i USA ne bude kompletna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija