• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2019

19:58

NJEMU IDU OGROMNE ZASLUGE! Miško Ražnatović otkrio ko je najviše uticao na Jokićevu odluku da igra za Srbiju!

Košarka

NJEMU IDU OGROMNE ZASLUGE! Miško Ražnatović otkrio ko je najviše uticao na Jokićevu odluku da igra za Srbiju!

Podeli vest

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović izjavio je da je veliku ulogu u odluci Nikole Jokića da nastupa za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini odigrao brat prvotimca Denver Nagetsa Strahinja

Ražnatović je ponovio ono što se moglo naslutiti iz Jokićevih izjava tokom sezone, a to je da mu je reprezentacija bila tabu tema sve do okončanja sezone, ali da su nakon toga stvari počele da se odvijaju u pozitivnom pravcu.

Generalno gledano, otkad je došao u Beograd i kad smo počeli da sarađujemo, skoro sve odluke i razgovore vodio sam sa njegovim bratom Strahinjom , koji je mnogo pomogao u razvoju njegove karijere. Tako je bilo i ovaj put - rekao je Ražnatović gostujući u emisiji "OKO Magazin" na RTS-u, pa do detalja opisao kako je to išlo:

Pred početak sezone smo razmenili mišljenja i zauzeli stav da bi bilo zaista lepo da zaigra na Svetskom prvenstvu. Dogovorili smo se da će to tokom cele sezone biti tabu tema, da nećemo uopšte o tome pričati. Tako je bilo i na ol star vikendu, nismo otvarali pitanje, čekali smo kraj. Posle smo napravili telefonski sastanak i on je pričao sa Nikolom, razgovaralo se sa ljudima iz Denvera. Došli smo do zaključka da nema nikakvih smetnji da se Nikola odazove pozivu selektora Đorđević - naveo je poznati menadžer.

On je rekao da ga je mnogo više od Jokićevog nastupa na Mundobasketu obradovala činjenica da je srpski košarkaš u idealnoj petorci NBA lige za ovu sezonu.

- Više mi je prijala informacija da je izabran za prvu NBA petorku, jer sam za reprezentaciju znao ranije - naveo je Mišković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
piksi

pre 4 godine

Srbinu je nekad bila čast da igra za svoj narod i državu,ali ovi srbistanci po cia mobelu su nam sve ogadili-prokleti amerićki krvavi petro dolari

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija