• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.06.2019

16:27

CSKA ČUVA ITUDISA! Grk pokvario snove NBA-ligaša i ostao veran "armejcima"

Košarka

CSKA ČUVA ITUDISA! Grk pokvario snove NBA-ligaša i ostao veran "armejcima"

Podeli vest

Grčki košarkaški trener Dimitris Itudis produžio je ugovor sa CSKA iz Moskve do 2021. godine, saopštio je ruski i evropski šampion

Nakon osvajanja Evrolige pokrenule su se priče o njegovom odlasku, konkretno u NBA ligu, ali su rešili da ih saseku u korenu.

- Hvala, CSKA i Andreju Vatutinu na novom ugovoru. Hvala svim igračima na uspesima koje smo postigli. To je timski rad trenera, osoblja i svih ljudi koji su u CSKA. Radujem se novoj dugoročnoj saradnji, razmeni ideja i nadam se sjajnoj košarci koju će tim prikazati. Hvala navijačima na poverenju i želim da dolaze u još većem broju - rekao je Itudis, a prenosi sajt Evrolige.

Grčki stručnjak u Moskvu je stigao u sezoni 2014/15, a za pet godina na klupi CSKA nije propustio nijedan Fajnal-for Evrolige.

Kao glavni trener, prvu titulu sa "armejcima" osvojio je 2016. godine, a na nedavno završenom F4 u Vitoriji uspeo je da po drugi put podigne trofej namenjen šampionu Evrope.

On je prvi grčki stručnjak i ukupno 15. trener koji je uspeo dva puta da osvoji Evroligu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija